Salmas
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Re: Salmas
laba diena.
gal kas šitoj frakcijoj lankosi interneto ir neinterneto kioskeliuose ir yra užmatęs kokių dealų ant šalmų?
ir apskritai kokį šalmą pirkt?
reikalavimai:
* fullface, savaimesuprantama
* ne sunkesnis už dabartinį, ty max 1450 g.
* pinlockas
* DD užsegimas
* tinkamas kvadratinei galvai su ragais
* min 4 žvaigždės iš sharp
* be sunvizoriaus
?
gal kas šitoj frakcijoj lankosi interneto ir neinterneto kioskeliuose ir yra užmatęs kokių dealų ant šalmų?
ir apskritai kokį šalmą pirkt?
reikalavimai:
* fullface, savaimesuprantama
* ne sunkesnis už dabartinį, ty max 1450 g.
* pinlockas
* DD užsegimas
* tinkamas kvadratinei galvai su ragais
* min 4 žvaigždės iš sharp
* be sunvizoriaus
?
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
skaitau, kad rikamendoju shojeju xr1100.
nors kvadartovai galvai turbut labiau tinka arajus
nors kvadartovai galvai turbut labiau tinka arajus
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
pas situos kazkas vyksta...
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_ ... me-Helmets" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_ ... me-Helmets" onclick="window.open(this.href);return false;
salma su salyga kad ne pirmas skaitau galima pirkti tik paciupinejus ir pamaigius an galvos.
jei uzsidejus sukieteja imi neziuredamas i kaina

jei uzsidejus sukieteja imi neziuredamas i kaina
less teeth, more tits.
mano kopustui ideliausiai tinka....
Schuberth SR1
Schuberth SR1
Senis šaltis - pirminykas, bet dar neaišku ar buvai geras berniukasstorms wrote:mano kopustui ideliausiai tinka....
Schuberth SR1
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Pvz vakar ebejui nuejo pori kartu uzsidetas shubertas (flip upinis, iki 400svaru) uz 87 svarus. Ir viskas del to, kad seiminykas nieku gyvu nesutiko siusti salmo pastu, kad jo ten nesutrankytu. Tik is ranku i rankas kaime 100myliu nuo londono. Kul, smagu, kad zmones ne vieno kirpimo
mobile mindaugasa
mobile mindaugasa
cross cojones PC
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
pritariu tckdkct, tik pasimatavus reik salma jemt, bo prisiimsi visokiu spaudzianciu kakta.
+2/-14
tai matuosimės, kiek įmanoma, pagal chartiją. o pirksim tai jau pagal galimybes...
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
tai klausimas apie akcijas akacijas nedaug prasmes turi,
nes paciupinejimo modeliu, gamintoju ir dydziu gausa tevyne neblizga.
tiesa paciupinet galima nebutinai shope, draugai irgi tinkamas variantas! pvz pas mane galima pasimatuoti XL dydzio Airoh produkcijos
nes paciupinejimo modeliu, gamintoju ir dydziu gausa tevyne neblizga.
tiesa paciupinet galima nebutinai shope, draugai irgi tinkamas variantas! pvz pas mane galima pasimatuoti XL dydzio Airoh produkcijos
less teeth, more tits.
aš tiek smegenų neturiu, kad xl užpildyčiau.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Del to butino pasimatavimo. Bbz, visur visuomet paloja "mano galva shoejaus, o mano tinka tik arajus" ir t.t. niekd nekreipiau demesio ir nesutikau netinkancio salmo. Naudoju poros modeliu shoeju, araju (o tai jau skirtingoms galvoms), xlite, fox, uvex ir agv. Dauguma tu salmu jau buvo prisitryne prie kazkieno kaukoles.
Cia skaitosi gavau universalios formos galva ar kad smegenis vaikystej nusalau? Is kur tokie jautrus momeneliai? O triusiku siules nespaudziable?
mobile mindaugasa
Cia skaitosi gavau universalios formos galva ar kad smegenis vaikystej nusalau? Is kur tokie jautrus momeneliai? O triusiku siules nespaudziable?
mobile mindaugasa
cross cojones PC
nu mano dabartinis, pvz, man per siauras. kai pirkau nemokėjau taip prisimatuoti, kad būtų aišku, kokie bus pojūčiai po kelių val. dėvėjimo..