Patarkit koki tepala grandinei naudoti optmaliausia offroudu
kalba gi apie tepala grandinei...
nzn man tia px, as dirta tepu atlikusiu nuo britvos ir px.. bet tepu po kieikvieno vaziavimo... kai baigsisi pirksi uofroudini..
nzn man tia px, as dirta tepu atlikusiu nuo britvos ir px.. bet tepu po kieikvieno vaziavimo... kai baigsisi pirksi uofroudini..
didzhej wrote:NO CASTROL NO!!!
P.S. Bent jau ne tas kur Lietuvoje parsiduoda.
Galime gincytis, bet jau rasiau savo expyriensa su Castrol RS tepalu!!! - nusivyliau ir baisiai piktas esu!
manualai manualais bet patirtis klieka patirtim.
As dx visokio shudo ant britvos pribandziau kol nedaejau iki motorexo (nereisin) zalios bankes. Tas geras, tirstas , nesitashko.
Su salyga kad su atv isukau dar tik 500km tai netepiau, siandien sugalvojau nusipirkti, bet gavau patarima kad viciunuose xujiovas, o saiteka kaip zinia kaune uzhsidarius.
Tai kur gaut motorexo kitur?
As dx visokio shudo ant britvos pribandziau kol nedaejau iki motorexo (nereisin) zalios bankes. Tas geras, tirstas , nesitashko.
Su salyga kad su atv isukau dar tik 500km tai netepiau, siandien sugalvojau nusipirkti, bet gavau patarima kad viciunuose xujiovas, o saiteka kaip zinia kaune uzhsidarius.
Re: Patarkit koki tepala grandinei naudoti optmaliausia offr
Dar vienas enduristas!zhaltas wrote:aciu
zhaltas wrote: Su salyga kad su atv isukau dar tik 500km tai netepiau, siandien sugalvojau nusipirkti, bet gavau patarima kad viciunuose xujiovas, o saiteka kaip zinia kaune uzhsidarius.
po kiekvieno offroadinio rideouto reikia tepti!
pasiziurek saitekos www, yra ju partneriu visas sarasas. partneriai turetu turet, nes kiek supratau saiteka tik mazmenos atsisake?
nu galibuti isproteje, bet ce ne per viena diena. per viena diena max buvo kokie 200kmdidzhej wrote:Paprasyk, kad pasakytu marsrutus, galesi pirstu pavedzioti po LT zemelapi... skaitau jie isprotejo!
dj, pajamsi man motorexo ? neresinginio nes tie kashkaip nepasiteisna end juzeruij kashkodel
su ta salyga bus proga ikauna atvaziuot. isidedi savo saldytuva ir puciam i klebarus SU NAUJAI PATEPTOM GRANDINEM...? a? nes tas pezho jau muset uzhpiso...!!!?
Su keliom salygom:zhaltas wrote:nu galibuti isproteje, bet ce ne per viena diena. per viena diena max buvo kokie 200km![]()
dj, pajamsi man motorexo ? neresinginio nes tie kashkaip nepasiteisna end juzeruij kashkodel![]()
su ta salyga bus proga ikauna atvaziuot. isidedi savo saldytuva ir puciam i klebarus SU NAUJAI PATEPTOM GRANDINEM...? a? nes tas pezho jau muset uzhpiso...!!!?
1-a jei antradieni reikes i Kauna - atveziu tepalo;
2-a jei MB Vito gris is UK laiku;
3-ia jei vid.savaites, tai man darbas iki belekiek ir tamsoje nenoriu;
4-a... daugiau faktas nei salyga... PeŽo uzpiso antra diena, paskiau juokinga buvo (visa laika juokiausi vairuodamas)... kaip durnas kox.
—
didzhej
didzhej