Begadindamas savo SVuka susiduriau su reikalu pakeisti stabdziu slangele, ne ta kur slegi laiko nuo stumuokliuko iki suporto bet ta paprastaja kur nuo galinio bakelio iki stabdzio pedalo ateina. Kiek zhiurejau visur pilna shlangu tepalams/kurui, klausineti pardavejai nebuvo baisiai uzhtikrinti kad tas pats galioja stabdziu skysciui. Su salyga kad zhinau koks anas korozinis ir piktas norejau pasitikslint.
Klausimas paprastasis - gal kas susidures ir gali pakomentuoti kokios shlangos tinka o kokios tik ir taikosi ishleisti viska lauk?
Aishku butu galima argumentuoti kad galinio stabdzio nebutina naudot, nes Notomorrou bet sakykime ash senamadishkas ir megstu kai viskas veikia
tikrai stabdziu skystis yra agresyvus. nebent silikonini pilsi. ir keista, kad pardavejai mielai siulo slangus stabdziams? cia padidinta rizika. man kazkadais hansaflex atsisake parduoti, neturejo approvintu
bet jau kuris laikas turi. gal net ir antgaliukus galetu uzspausti?
mindaugasa vol.2 wrote:tikrai stabdziu skystis yra agresyvus. nebent silikonini pilsi. ir keista, kad pardavejai mielai siulo slangus stabdziams? cia padidinta rizika. man kazkadais hansaflex atsisake parduoti, neturejo approvintu
bet jau kuris laikas turi. gal net ir antgaliukus galetu uzspausti?
Taigi su ta salykad kad esu ragaves stabdzhiu skyscio ir nepasirashiau i bent ka keisti, bet jeigu Hansaflex turi tai labai shauniai, dekau uzh atsakyma
nežinau. pas mane nuorinimo/užpildymo švirkštas bbz kiek laiko stovėjo us st. skysčiu ir nieko. nei švirkštui,
nei skaidriai šlangutei iš senių, nei guminiam švirkšto plunžeriui
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
turejau ant motobloko sita tiuninga. zarnela buvo lenku gamybos, vadinasi labai kokybiska. ten "oil resistant " ir pan. nuo skyscio juntamai suminkstedavo ir pabaldavo. bet skysti laike. kadangi galini stabdi esu naudojes gal 3 kartus is viso, tai trukumu nepastebejau.
storms wrote:Mano patirtis yra grysta zarnele rasta garazo jovale
Aaa tada paprasta - ieshkosiu garazhe
Nu ka nors sugalvosiu, tereikes dazhniau gal patikrint tik del visa ko..
Edit:
byshkuti pasidomejau, bent kokia shlanga netynka, paprasciausia paieshkoti pazhymetos EPDM raidelemis, ta visiems stabdzhiu skysciams atspari turetu but
dar pvz tokia tinka http://www.merlinmotorsport.co.uk/p1717 ... _info.html ir nieko nekainuoja
galvoju pasigerinti kwakakliuko stabdzius. be suportu perrinkimo, dar viena opcija butu pasigerinti pagrindini cilindra. galvoju: kurie cia is serijiniu butu pavyke ir vertinami kaip upgrade kitiems motorcyklams? r1 a la brembo? o kas nors is serijiniu turejo 20x18 ismatavimus?
aciu?