Naujiems MF nariams (prisistatymai)
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
Re: Naujiems MF nariams (prisistatymai)
kokios dramos. kaip santa barbara. kas bus chulio ignasijaus meiluze ir kokia paslapti atskleis jo zmona - suzinosime kitoje serijoje.
siulau prie stadiono.
siulau prie stadiono.
+2/-14
rockas wrote:Nebijok, Jara, nenukonkuruosiu, tawes ir tawo labai pigiu padangu :*jara wrote:visur kitur. nieko neraso tik kaip Matt, skelbimus varo.
nx toks dalyvis!
tegu eina i motomanus, kurie nepatinka
Perekupu as nebijau
Bet matosi, kad neskaitai tarp eiluciu, tad vargu ar cia pritapsi
Edit: tai papasakok ko cia atejai? I melynuju kampeli ratlankiu idet ar bergo supermoto?
Smoothly, gently.. open the throttle!!!
kazkas wundziui pastaruoju metu netaip su galva
ipisu minusa
ipisu minusa
a man kaiptik wundis patink su savo eilėmis, poezija ir lyrika, bet jis šildytuvų ant vairo neatvežė per kalėdas, kai buvo surūgusio surio krašte, o žiema jau į pabaiga ... kaip jaustis???
Rockui dečiau minusa (bet nemoku), kad dekompresoriaus rankenėlę užsakė, kai dar šilta buvo, a jos kaip nėr taip nėr...iš kitos pusės gal pavasari kai atšils vasarinis dizelinas nuvažiuos užsienin ir atveš man ta rankenėlę ? Šrocki kaip ?
Rockui dečiau minusa (bet nemoku), kad dekompresoriaus rankenėlę užsakė, kai dar šilta buvo, a jos kaip nėr taip nėr...iš kitos pusės gal pavasari kai atšils vasarinis dizelinas nuvažiuos užsienin ir atveš man ta rankenėlę ? Šrocki kaip ?
Jo kai pas wundi bus nulis, ais an gedos stulpeliuo. An mf nebent pirmininkas nemusamas visi kiti negali uzmigt an lauru niekada, iskart is kojikes.
less teeth, more tits.
Tomasenai, nueitum Tu i Vilniaus raj, savivaldybe, paziureciau kaip jaustumeisi po totomasn wrote:kazkokie jautrus cia visi prie tokio minuso (lauke)
Dzuku_Briedzis wrote:Ka mastai apie loheli Y is moto.banga'os?
- wundis
kostmose! kaip tik buvau ssk praeita savaitgali ir netgi buvau nuejes i kambari kur anie guli, bet neprisiminiau! prasau priminti!
+2/-14
- Dzuku_Briedzis
gana jau cia. einam i savo kampelius
rockas welcome
rockas welcome
Dzūkų tankai nerūdija!
Biski paveluotai , bet geriau nei niekada...
Sveiki, esu Irmantas is Elektrenu. Domiuosi viskuo kas turi ratus ir varikli, tad motociklai ne isimtis. Taciau tik pries metus pasitaike reali galimybe ka nors isigyt. Taigi nusipirkau kazkoki senobini suzuki (enduro), kaip sakoma ismok su prastu vaziuoti, su geru bus lengviau...(gal ir pasitvirtins sitas pasakymas , pagyvensim pamatysim). Tai tiek apie mane, tikiuosi po kokiu meteliu, kitu, kai galima bus teisetai pasirodyti gatvese, sudalyvausiu kokiuose varzybuose, realiai susipazint su sio hobio entuziastais.
Sveiki, esu Irmantas is Elektrenu. Domiuosi viskuo kas turi ratus ir varikli, tad motociklai ne isimtis. Taciau tik pries metus pasitaike reali galimybe ka nors isigyt. Taigi nusipirkau kazkoki senobini suzuki (enduro), kaip sakoma ismok su prastu vaziuoti, su geru bus lengviau...(gal ir pasitvirtins sitas pasakymas , pagyvensim pamatysim). Tai tiek apie mane, tikiuosi po kokiu meteliu, kitu, kai galima bus teisetai pasirodyti gatvese, sudalyvausiu kokiuose varzybuose, realiai susipazint su sio hobio entuziastais.
O tai ko cia? Jei tik po metu kitu gatvese pasirodysi? 
Uz senobini suski gaYdi ir dar enduro -1
Uz senobini suski gaYdi ir dar enduro -1
teip jei neiperki bnv gso 1200 arba s1000rr tau cia ne vieta. nebent su husabergu uz pygiai galima.
ps. motomanai vis dar neveikia?
ps. motomanai vis dar neveikia?
less teeth, more tits.