Stabdziai tik bailiams?
Re: Stabdziai tik bailiams?
o kas negerai su standartiiu m/c? ir kodėl norima kesti į tokio paties dydžio? tai gal norint kitokio stabdymo pojūčio reiktų imt kitokį?
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
ai ir beje, kaip balsių racing inovacijų slėnyje žiūrima į vakuuminį stabdžių skysčio "išdujinimą"?
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Tai ar as klausiau 20x18?M`BaubZ wrote:o kas negerai su standartiiu m/c? ir kodėl norima kesti į tokio paties dydžio? tai gal norint kitokio stabdymo pojūčio reiktų imt kitokį?
O negerai, kad rankenos eiga didele. Ir orinimas nepadeda. Gal reiktu perrinkt mc? Bet gal kur nors guli pigus brembo ir laukia?
mobile mindaugasa
cross cojones PC
pala, tai diametras čia 20? brembo nuo ervieno yra 16x18, tai su juo gal būtų stabdymas tik iš antro paspaudimo
čia metodas išmokt vėliau stabdyt?
Mane si procedura irgi domina, nes po perrinkimo kad ir kiek orinta sistema buvo, niekaip nesigavo visai kieta rankenele, stabdo gerai bet reikia pamygti daugeliau negu ant kitu matacikluM`BaubZ wrote:ai ir beje, kaip balsių racing inovacijų slėnyje žiūrima į vakuuminį stabdžių skysčio "išdujinimą"?
Come to the Dark Side.... we have cookies :]
man tai atrodo, bezdalai čia
populiaru tarp dviratininkų, kur sistemos tūris matuojamas katino ašaromis (pvz. 15 katino ašarų).
Virai uzsiima sudais. Per mynkstas, per kietas.
Gnybi iki galo ir viskas
Gnybi iki galo ir viskas
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
beje, prisiminiau kad garaze metosi kazkurios ninzes priekiniai suportai. Atrodo tokico. Gal kam reikia? Nors turbut nuo dabartiniu technologiju jau smarkiai atsiliko...
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
naujesni nindziokai uzsidejo nissinus. sako biski geriau. idomu ar nissin aplamai geriau uz tokikus, ar taip papuole?
ar buvo kada kad tokikai geriau uz nissinus?
ar buvo kada kad tokikai geriau uz nissinus?
cross cojones PC
siaip man patink karves dabartiniai tokikai
jie ry aispudingi ant svorio ibo liumininiai
manau visa seta su mashynke nesunkiai susirasi uz 100-200 eur
jie ry aispudingi ant svorio ibo liumininiai
manau visa seta su mashynke nesunkiai susirasi uz 100-200 eur
he, parodykit jūs man nealiumininius suportus! nebent pas harlideivicon.
bet pas karvę hi-tech, nes monoblokai. pastabdyk bet ką ant gatvės, pasakys, kad monoblokai atpisa viską.
bet pas karvę hi-tech, nes monoblokai. pastabdyk bet ką ant gatvės, pasakys, kad monoblokai atpisa viską.
monoblokai tai monoblokaiM`BaubZ wrote:he, parodykit jūs man nealiumininius suportus! nebent pas harlideivicon.
bet lyginant su tarkim 04 karves stabdziais, tai vieni toks jausmas pagaminti is svino, kiti - is pinaplasto
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
monoblokiniai suportai yra kul. bet duotuoju atveju - nelabai. kadangi preitais metais bikesopas patieke xtrax ferrodo kalodkes, kurios man patinka. reikia jas suvaziuoti.
cross cojones PC