ieskau
Re: ieskau
o tai sunku spyruokle patiunti iki tinkamo ilgio? pats ta buvau pasidares, laike puse metu, poto spiruokle suluzo i kelias dalis (suluzo del mechaniniu pazeidimu ) ir teko visa komplekta is taffio uzsisakyti.
Atlankstymas vyko su atviorke replemis ir lietlempe,
nuuu? kas norit pardot?vienas pazystamas wrote:xj6n, gal r6, cbr dar? nuo 2005m turetu manau but.. Apie 10k galiu moket
Peace ДА!
tomasėnas
kaip xj6n koreliuoja su r6 ir cbr?Yvl wrote:nuuu? kas norit pardot?vienas pazystamas wrote:xj6n, gal r6, cbr dar? nuo 2005m turetu manau but.. Apie 10k galiu moket
gal tegu pazystamas pradziai apsisprendzia ko nori. zinau kas yz250f pardoda gal neapsisprendeliui irgi tiks?
less teeth, more tits.
Sakai bendra ieškojimo tema...
Ieškau komodos. Belekokios, gal pas ką užsilikus, o į garažą nenešat nes ner ten jai ką daryt. Kojinėm ir triusikam ovkourse.

Ieškau komodos. Belekokios, gal pas ką užsilikus, o į garažą nenešat nes ner ten jai ką daryt. Kojinėm ir triusikam ovkourse.

Kur naujaką?
noriu pasiskusti, kad niekur Vilniuje nerandu pirkti posukiu halogenines lemputes H10 10W 12V

esminis skirtumas tarp masiskai siulomo varianto, tvirtinimo lizde speneliai (
) mano atveju issideste 120 laipsniu kampu vienas nuo kito, masiskai siulomu - 180 laipsniu

tai kur ble ieskot?

esminis skirtumas tarp masiskai siulomo varianto, tvirtinimo lizde speneliai (

tai kur ble ieskot?
±
autoaibej, naugarduko eolte, auto alternoj, baikshope - nera.
kas nors mazum dirba salia laisves pr. eolto? sklando gandai, kad gal ten imanona rast?
kas nors mazum dirba salia laisves pr. eolto? sklando gandai, kad gal ten imanona rast?
±
Kai man seniai seniai reikejo R1 gale lemputes su vienu kontaktu (irgi nestandartas) tai LT niekas neturejo ir radau per interneta pas Vokiecius.
cia lempute elementariam aftermarket kitaiskam posukiui
variantas nuzulint viena speneli ir izolkes pagalba itvirtint lizde
variantas nuzulint viena speneli ir izolkes pagalba itvirtint lizde
±
pas mane būtent tokios lemputės. jeigu ne klystu, perėjęs visas autoaibes radau Lemonoje.
noriu būt toks kaip aš