hehe, apie vilpostus tai tik "teigiami" atsiliepimai
kelis kart registruotam laiskui irgi gavom papieriuka, kad pasiimtume, vienakart kurjeris isvis kazkur numete REGISTRUOTA laiska patvory, visai kitam rajone. Laimei, geri zmones perdave.
anyway po poros rimtu skambuciu, dabar vilpostus jau pristato kaip reikia
suzinokime, kad britai ishrado kovos su siuntiniu "apziura" buda.
siulau siuntineti vienas kitam paketus su sprogmenimis. svarbu gavusiam jo neatpleshti, o siusti atgal.
kai bent keliuose pasto skyriuose kils fejerverkas, gal siuntiniai pasieks adresatus "nerevizuoti" maloniu pasto darbuotoju??
:?:
heh, ir as turiu margumyna penktadieni man tevai i namus issiunte laiska su tamtikro dokumento kopija. suklydo uzrasydami adresa - vietoj 80 namo nr uzrase 78. buto nr uzrase teisingai. sian griztu namo - laiskas pasto dezutej!!! cia kur gyvenu nesu registruotas. vokas aisku atplestas, bet viduj informacijos apie mano tikraji adresa nebuvo. wtf?
w919 wrote:heh, ir as turiu margumyna penktadieni man tevai i namus issiunte laiska su tamtikro dokumento kopija. suklydo uzrasydami adresa - vietoj 80 namo nr uzrase 78. buto nr uzrase teisingai. sian griztu namo - laiskas pasto dezutej!!! cia kur gyvenu nesu registruotas. vokas aisku atplestas, bet viduj informacijos apie mano tikraji adresa nebuvo. wtf?
tai ten as patykojau to laishko. galvojau gal tevai sunui babkiu biski sius?
ai, paskum sazine kazkiek prabilo, tai imeciau kur priklauso. galvoju tegul turi jau ta dokumento kopija... ten buvo vidurines baigimo pagyrimo rashtas.