eziuk, fyi as peremiau dali gtv hardwaro, jie tik ekspeditoriai. prasom kreiptis
Atvezimas is UK
Re: Atvezimas is UK
galiu parvesht jei privaziuojami keliai ir ne lez zona.
eziuk, fyi as peremiau dali gtv hardwaro, jie tik ekspeditoriai. prasom kreiptis
race your life
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
galima, ir as keripsiuosi?
is londono priemescio jau dvi savaites nesugeba paimti ratlankio bent kelios kontoros-kioskeliai.
is londono priemescio jau dvi savaites nesugeba paimti ratlankio bent kelios kontoros-kioskeliai.
notomorrow
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
sai wrote:eziuk, fyi as peremiau dali gtv hardwaro, jie tik ekspeditoriai. prasom kreiptis
How does you do?
Sai prasom laiks nuo laiko imest hardwaro turini, kad po to butu galima uzejus i saliona palygint 
less teeth, more tits.
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
ok, taip ir uzsirasom, jei nupirksiu koki harli anglijoje, kreiptis i sai. O gal dar ir pirkt angliskuose aukcionuose per tave galima?
Temos pavadinimą pakeičiam UK SAI OK
kad sai neuzkeltu kainu, as kartais naudojuosi tukis. eu anie dar duod uk adresioka.
less teeth, more tits.
ne ta hardwara
autoveziai pas mane. daiktu neparvesiu, ne ta sritis. 4 arba 2 ratu lobiai is uk aukcionu ir privaciu pardaveju 
race your life
nais! o vezama tik is londomo ar pajama ir siaurine britanijos dalis?sai wrote:ne ta hardwaraautoveziai pas mane. daiktu neparvesiu, ne ta sritis. 4 arba 2 ratu lobiai is uk aukcionu ir privaciu pardaveju
±
vaziuojam labai visur. truro, cardiff, new castle. esu buves kroviniu rinkt ir aberdeen'e, bet reikia gundancio pasiulymo, kad ten vaziuot. jei perki ne is aukciono ir nekapses uz parkavima, tada galima ir nepopuliarioj lokacijoj imt. galima pasitart pries imant 
race your life
o tai isdrysiu paklausti, ar aprepiama vokietija bei lenkija? kokia bialsko-biala jau kankreciai ne pakeliui?
±
iš Bielsko Biala morka nori parsivežti naujausias Lioliko ir Boliko serijas?
liolika jau turim - zilas. gaila, kad bolika katunckyte pagrobe, daba nepilnas komplektas, teks is bialsko-biala vezt

±
aš žinau vieną vežėją jis Bielsko Biala kraštus puikiai žino, nes bene 5 kart šiemet lenkijoj buvo u now