perku hondadalis
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
perku hondadalis
labadiena,
perku hondos cbr-bilekuriosrr galini stabdziu diska
Re: perku hondadalis
pas kamina sito gerio turetu buti apstumindaugasa wrote:labadiena,
kiaucestai - ka lucasas siuo klausimu sako? kiek pamenu jie papigiaja buvo...
klausimas: o kam tau?
- mindaugasa
- mindaugasa
- mindaugasa
mindaugai, paaiskink. Tu ziemos metu kazkur vaziuoji, sportuoji? Man susidaro kazkoks pasakiskas (toks, kaip siaures pasvaiste) ispudis, kad tavo baikui dalis reikia keist su juo net nevaziuojant. Kitas variantas, tu ten is daliu surinkineji antra moca, ir tau laikas nuo laiko vis prireikia kokios detales, kurios pats susimeistrauti neturi laiko!
Parasyk kokia situacija duotajam momentui! Labai idomu.
uzdejau minusa, nes tu nifiega nesupranti, kaip malonu yra paupgreidint kokia gelezele...Renaz wrote:mindaugai, paaiskink. Tu ziemos metu kazkur vaziuoji, sportuoji? Man susidaro kazkoks pasakiskas (toks, kaip siaures pasvaiste) ispudis, kad tavo baikui dalis reikia keist su juo net nevaziuojant. Kitas variantas, tu ten is daliu surinkineji antra moca, ir tau laikas nuo laiko vis prireikia kokios detales, kurios pats susimeistrauti neturi laiko!
ach tu scuko! as zmogaus paklausiau nesuprasdamas, o tu minusais? as tau ble uzdesiu minusa is kart, kai tik ko paklausi ko nezinai.storms wrote:uzdejau minusa, nes tu nifiega nesupranti, kaip malonu yra paupgreidint kokia gelezele...Renaz wrote:mindaugai, paaiskink. Tu ziemos metu kazkur vaziuoji, sportuoji? Man susidaro kazkoks pasakiskas (toks, kaip siaures pasvaiste) ispudis, kad tavo baikui dalis reikia keist su juo net nevaziuojant. Kitas variantas, tu ten is daliu surinkineji antra moca, ir tau laikas nuo laiko vis prireikia kokios detales, kurios pats susimeistrauti neturi laiko!
Mindaugasa yra Balsiu atsakas John'o Britten'o fenomenui! Net neabejoju, jog pavasari is garazho isriedes visiskai originalus baikas, kuriam nebus lygiu kacergines sprinte.Renaz wrote:mindaugai, paaiskink. Tu ziemos metu kazkur vaziuoji, sportuoji? Man susidaro kazkoks pasakiskas (toks, kaip siaures pasvaiste) ispudis, kad tavo baikui dalis reikia keist su juo net nevaziuojant. Kitas variantas, tu ten is daliu surinkineji antra moca, ir tau laikas nuo laiko vis prireikia kokios detales, kurios pats susimeistrauti neturi laiko!
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."