Sezon201x
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
Re: Sezon201x
labadiena,
radau, kad draugas rado zieminiu padangu.
m+s - visiskas atitikimas galiojantiems teises aktams ir mr. pumpucio komentarams
:pys!:
radau, kad draugas rado zieminiu padangu.
m+s - visiskas atitikimas galiojantiems teises aktams ir mr. pumpucio komentarams
:pys!:
notomorrow
- wundis
matau kolektyvas nezinot kad mr punputis yr is sviezio surio krasto. cia mes taip proteguojame enduro karves perkelt :britvoms_ne: :big:
+2/-14
- mindaugasa
Ekspansinės
-
Motowowere
- Pastovus ganerio lankytojas
Kadangi pradingo draudimas 2015,odometru parodymai,tai gal galima cia paskelbti duomenis?Notraukos neturu,bet skaiciai panasus i 15635 km.Draudimas 12dabartiniu 7 menesiams.Laukiam apriliaus 
man tai isvis klausimas kas nors/kada nors yra kitur nei pzu apsidraudes moto? 
less teeth, more tits.
aš, bet labai seniai
LD papai duodavo gerų kainų
LD papai duodavo gerų kainų
- wundis
otai buvo kada nors mocas kaltas del ivikio ir pzu teke bulkos vadylai basliuot bapkes?
+2/-14
Niet
pas mane biškį buvo 2012 m., o ką? padarėm deklaraciją, nusiunčiau emailu popieras, kitais metais draudimas 1 Lt pigiau.wundis wrote:otai buvo kada nors mocas kaltas del ivikio ir pzu teke bulkos vadylai basliuot bapkes?
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
Čia įskaičiuojant infliaciją?M`BaubZ wrote:pas mane biškį buvo 2012 m., o ką? padarėm deklaraciją, nusiunčiau emailu popieras, kitais metais draudimas 1 Lt pigiau.wundis wrote:otai buvo kada nors mocas kaltas del ivikio ir pzu teke bulkos vadylai basliuot bapkes?
noriu būt toks kaip aš
įvertinus infliaciją gaunasi beveik 5 Lt pigiau
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas