Į kurį kanpelį?
Re: Į kurį kanpelį?
2t skaitau tau nereikia.
2T lengvesni, bet 4T naujokam lengviau, labiau smooth ir traction geresnis.
tas pats 250 vs 450 naujokui 450 pasibaidzius ir suktelejus gazo bus reikalu,
250 smooth ir tiek sveriant isvis klausimas kam tas keturipiam. skaitau 350 yra stogustogas.
mx enduro trasoj biski krato, nes pakaba kietesne ir tiek.
tas pats 250 vs 450 naujokui 450 pasibaidzius ir suktelejus gazo bus reikalu,
250 smooth ir tiek sveriant isvis klausimas kam tas keturipiam. skaitau 350 yra stogustogas.
mx enduro trasoj biski krato, nes pakaba kietesne ir tiek.
less teeth, more tits.
Manau kad naujokui su 2T irgi visai neblogai mokintis kontroliuoti gazo pasukima, nebus is pradziu lengva, bet man po sezono su 2T, persedus ant bergo nebuvo jokiu pasibaidymu ar kitokiu parkiu. Vazinejant trasoi manau geriau 4T, tada galia bus tolygi beveik ir nereiks taip mastyti apie power band'us
Del pakabos kietumu kiekvienam pagal skoni, asmeniskai man patinka kietesne pakaba,o pas berga FC pakaba, wundi, right ? ir man su tokia vienas malonumas vaziuoti. tas pats ir masinoi pas mane. esu vaziaves su XR , DRZ, ir bergo kietumas man geriausiai lipo.
Del pakabos kietumu kiekvienam pagal skoni, asmeniskai man patinka kietesne pakaba,o pas berga FC pakaba, wundi, right ? ir man su tokia vienas malonumas vaziuoti. tas pats ir masinoi pas mane. esu vaziaves su XR , DRZ, ir bergo kietumas man geriausiai lipo.
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Į kurį kanpelį?
Snoriukas, bet man snekejimas apie 2T panasus i dziaugsma dneprais ar WWII antikvarais, ar grindinio grindima rieduliais. Jei galvojat, kad anu metu raideriai suktu 2T, jei tuomet salia butu geras 4T ar, kad senobes statytojai ridentu akmenis i grindini, jei turetu alternatyvoj betono trinkeles? Pragres yra pragres. Vienintele vieta, kur pasiteisina 2T yra extreme enduro.
Tapatok
Tapatok
How does you do?
03? berge jei ir buvo pakaba tai matyt jos jau senokai neber. su drz ir xr lyginant tai bet kas bus pakaba
)
Sent from my GT-P7510 using Tapatalk
less teeth, more tits.
Nu nu nu, priekis perrinktas praeito sezono pabaigoi savais pirstukais, del galo nezinau, nieko nelindau, jokiu leaks'u nesimato, veikia lyg ir graziai.tckd wrote:03? berge jei ir buvo pakaba tai matyt jos jau senokai neber. su drz ir xr lyginant tai bet kas bus pakaba)
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
- wundis
visu ugiu tai tik seses nuotrauka.
bbz, imk 250 4t. ukanotose yra daylight mot rodos, tai imk registruota su anuo.
PS taip, FC.
bbz, imk 250 4t. ukanotose yra daylight mot rodos, tai imk registruota su anuo.
PS taip, FC.
+2/-14
-
Wobbler
- Kacergos extrymas
jau darosi aiskiau! paieskomas 4T 250 motoX motociklas.
mot ne aktualu. viena sikna ant dvieju tabureciu neatsisesi, tai kompromiso neieskosiu: bekelei - bekeles baikas, keliui - kelinis baikas, trackui - track baikas ir t. t.
dazniau vaziuosiu motoX trasoje, nes labiau patinka nei endurinis nardymas i purvo balas.
pabrauzines ebeju atsirado dar vienas klausimas: starteris. skaitau yra geris, bet anksciau galvojau kad startersis buna tik enduro kategorijos motocikluose. neteisingai galvojau? ar anksciau taip ir buvo ir tik naujesni motokroseriai turi starteri?
mot ne aktualu. viena sikna ant dvieju tabureciu neatsisesi, tai kompromiso neieskosiu: bekelei - bekeles baikas, keliui - kelinis baikas, trackui - track baikas ir t. t.
dazniau vaziuosiu motoX trasoje, nes labiau patinka nei endurinis nardymas i purvo balas.
pabrauzines ebeju atsirado dar vienas klausimas: starteris. skaitau yra geris, bet anksciau galvojau kad startersis buna tik enduro kategorijos motocikluose. neteisingai galvojau? ar anksciau taip ir buvo ir tik naujesni motokroseriai turi starteri?
Tai mx ce tik ktmas 450 anksciau, 250 veliau apsistartino, japonai iki siol kick'it. 250 nera sunku ir praspirt.
less teeth, more tits.
Jei neendurini, tai nx tau tas svoris. Bet blia kai wabliaras lipa ant grėblio. Nieko, grįši ant egsfaldo
- mindaugasa
eksfaltas valdo
o purvas - ne!
suk, suk rateli, suk i viena puse!
imeskit ko nors nuotrauka visu ugiu?
o purvas - ne!
suk, suk rateli, suk i viena puse!
imeskit ko nors nuotrauka visu ugiu?
notomorrow