Nebezinau i kur berasyt, kai kelios vietos, tad nepykit, kad kartojuos su omni.moto.
Ziauriausias batonas mano gyvenime! Tik nezinau ar skaitos :) Zmona neuzskaite nes man/aprangai/salmui nieko kaip ir nenutiko.
O buvo taip: priartejus prie namu per metru 100 yra dar keli posookiai, is kuriu vienas T formos (Grybo/Kariukapu), kur kelia privalai duoti vaziuojantiems - (tiesiai) o man vat rejkia sukti i kaire. Sios sankryzeles ypatumas tox, kad matomumas i desine 0 (ten kelias biski nuo kalniuko, matomuma uzstoja apcementuotas kalnas, ant kurio stovi pastatelis). Sustoti kazkajp nifasonas...
Tai va, vaziuoju, reiskias, ziurau i desine - nieko, ziurau i kaire - kaip ir irgi nieko, tik pyst (cenzurinis, literaturinis, lietuviskas jaustukas) issoka baltaskadetasuniversalasblia nuo kalniuko (is desines = turiu praleist)... Stabdau priekiu, moco priekis nuslysta kazkokiu keistu kampu tempdamas vaira zemyn (ant kairio sono) - bam (girdziu metalo/stikliuku traskejimo garsa ir paciam dar vis keista - kas tai?!). Greitis bebuvo gal 5, na max 10 km/h, tad as tik atsirekiau rankomis i nuvargusi asfalta. Is macacyklo pasruvo benzas... Graudu.
Nusikeikiu (salme - tyliai). Pakeliu mocacykla. Vertinu zala: minetas metalo garsas - sankabos rankenele, stikliuku garsas - posukio stikliukas (nedidelis gabalelis nuskilo) + soninis spojlerius (vienoje vietoje iplyso ~5 cm bei apibrozdyjau bent 3-4 vietose nebaisiai) :/
Stumti i sona - nevaziuojam - ant begio :/ Isspausti sankaba - nifiga - rankenele kisenej :/ Prisiminiau gi kad ir be sankabos begiai junginejasi normaliai - i laisva ir nuleista galva parsistumiu namo... Pyp.
Isvadaos:
- nevazinekit kai nesijauciat 100% susikaupe (as kazkoks miegantis jau 2 savaites - rekia atostogu);
- prie namu - neacipalajduot;
- aklose sankryzose - neissikalinet :).
Kazkaip as apie guma jau praeita sezona susimastydavau, o si nebesu visiskai patenkintas. Gal ir tai biski paitakojo. Ir asfaltas kazkox lyg ir slidus/nelygus/nenauja/negrazus toj vietoj...
Be to itariu, kad uzstabdziau biski per zoskai jau posukyje (kitaip tokio elgesio nepaaiskinsi) - mokytis, praktikuotis ir praktikuotis :)
O vat klausimas - ar rankenele bent iki meistriulio (Kests) - 5, max 10 ispaudimu su momentu pagydyta laikys (zinau, kad jei neliesiu ir laikysiu kaip exponata garaze - laikys naviecno)?
Siaip is skubiai reikalaujanciu sprendimo dalyku yra tik sankabos rankena - visa kita na skorost nivlijajet, tad bus galima uzsiimti neskubostvarka. Gal turit ideju is kur isknisti ta rankenele? Vienas variants - draugas (tiksliau - Draugazas) Vokietijoje. Nesinori jam eilini karta ikyret su visokiom uzklausom - gal yra paprastesniu sprendimu (t.y. kokia tikimybe kad ant LT kazkas turi, kaip praktika su panasiais uzsakymais, kur)?
Saugokit save!
Batonas :) + ar skaitos? + kur gauti sankabos rankenele?
-
Vidas
taikiau i bedu kampeli...
...matyt ne mano diena :/
O - ji tuoj baijgsis (kol parukysiu ;))
O - ji tuoj baijgsis (kol parukysiu ;))
kox motociklas?
vezhi sankabos rankenele i pilaite arba i lazdynnus kur virina aliumini ir tau ja suvirins. Be to, su motu pilnavertishkai galima vaziuoti ir be sankabos rankeneles. kad pajudet - i kalat neutralu lengvai pastumiat mota kad riedietu ir nesukant gazo ikalat 1 begyy. viskas labai paprasta.
uzjauciu del batono.
vezhi sankabos rankenele i pilaite arba i lazdynnus kur virina aliumini ir tau ja suvirins. Be to, su motu pilnavertishkai galima vaziuoti ir be sankabos rankeneles. kad pajudet - i kalat neutralu lengvai pastumiat mota kad riedietu ir nesukant gazo ikalat 1 begyy. viskas labai paprasta.
uzjauciu del batono.
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
batonas uzskaitomas. nors ir juokingai nedidckas.
siaip tai gali buti, jog jei ne aircool vtwinas, tai ieskotum daugiau daliu.
esu du kartus paguldes fizeri vaikiskais greiciais: sankryza, smeliukas, pasuktas vairas, atvaziuoja, stabdziai, gulim, rankenele, veidrodukas
ar rankenele kokia nors savita?
gryn suvirinimas nepades? nors zinau, kad situ rankeneliu niekas nenori virinti: jos is lydinio tam netikusio.
Gavrilai po Lazdynu tiltu duok. nenores imti, bet pasiulyk pinigu
pasiziurek su kuriais modeliais unifikuotos buvo ir zr. fokiskame-angliskame ebejuje. is tu krastu pigiau/greiciau parsisiusti.
specializuotu Duku shopu yra. bet ten gali daug kainuoti (?)
?
siaip tai gali buti, jog jei ne aircool vtwinas, tai ieskotum daugiau daliu.
esu du kartus paguldes fizeri vaikiskais greiciais: sankryza, smeliukas, pasuktas vairas, atvaziuoja, stabdziai, gulim, rankenele, veidrodukas
ar rankenele kokia nors savita?
gryn suvirinimas nepades? nors zinau, kad situ rankeneliu niekas nenori virinti: jos is lydinio tam netikusio.
Gavrilai po Lazdynu tiltu duok. nenores imti, bet pasiulyk pinigu
pasiziurek su kuriais modeliais unifikuotos buvo ir zr. fokiskame-angliskame ebejuje. is tu krastu pigiau/greiciau parsisiusti.
specializuotu Duku shopu yra. bet ten gali daug kainuoti (?)
?
-
Vidas
Macacyklas - 1994 Ducati 750 supersport [uh, vien pavadinimas kokis
]
Pati rankenele man neatrodo kazkuo ypatinga, bet juk cia italas - visada pasiruoses atrasti nauju cirku ir stebooklu. Bandysiu artimiausiu metu nuardyti - ziuresim kas ten tokio
O Gawrilla po Lazdynu tiltu tai cia kas/kur? Tenajos, kur salia parodurumu garazai (salia opel ir dar kazkokiu auto) ar kazka maisau? Gal kokie contactaj voliojasi?
Jau uzjudinau Draugaza - gal jebajuje ar Fokieciu Dukaci dylershipuose susisaudysiu reikiamas sudedamasias.
Aciu!
Pati rankenele man neatrodo kazkuo ypatinga, bet juk cia italas - visada pasiruoses atrasti nauju cirku ir stebooklu. Bandysiu artimiausiu metu nuardyti - ziuresim kas ten tokio
O Gawrilla po Lazdynu tiltu tai cia kas/kur? Tenajos, kur salia parodurumu garazai (salia opel ir dar kazkokiu auto) ar kazka maisau? Gal kokie contactaj voliojasi?
Jau uzjudinau Draugaza - gal jebajuje ar Fokieciu Dukaci dylershipuose susisaudysiu reikiamas sudedamasias.
Aciu!