ieskau
Re: ieskau
Kažką tu pliončini.
Čia same shitt kaip ašvpadaryčiau tą patį iš taksofono prieš tai sudiktavęs tavo asmens kodus
Esmė, kad netus atgal visi operatoriai šitą paslaugą turėjo, o dabar nebeturi. Kodėl - klausimas Arviui
Vled, bilenkurią mašiną pastabdyk
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
Rugsciai reagavo omnio vadybininkas kazkada. Sake, a zinau sita finta, nu galime suzaisti dar viena korta. Matyt ten kazkokia makle uzsukdavo savo servuose?
mobile
mobile
notomorrow
Būtent. Teoriškai turi gautis panašus bybis kaip su dviem vienodais IP adresais tam pačiam tinkle
Peace ДА!
Teorijos nzn ir ji man px. Žinau faktą, kad visai neseniai nė vienam iš operatorių du simai nebuvo problema
traxas neduos meluot, saugumas auksciau visko. pabandykit pildyka, labasa pietu europoj nusipirkt, suzinositYvl wrote:O šiaip - nu kad ir toks lempinis variantas: pasiklonuoju tavo SIM ir "užminuoju" oro uostą, Akropolį ir Seimą.
Minklė - pas ką namo ateis pareigūnai su faktūrom?
race your life
Nu kodėl man atrodo, kad tu kažką painioji...storms wrote:Teorijos nzn ir ji man px. Žinau faktą, kad visai neseniai nė vienam iš operatorių du simai nebuvo problema
Peace ДА!
Nu juk žinau kas naudojasi ir kaip šią paslaugą berods dar omnis marketino
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
ne, du rageliai vienu metu neskamba. man buvo pasakyta, kad isedus i auto, automobilinis telefonas "pamatys" (?) tavo kisenini ir perims skambucius. kaip tai veikia - bbz.
arvi? ten nykstukai komutuoja, nia?
notomorrow
ma rodos cia tie patys nykstukai melynais dantimmindaugasa wrote:ne, du rageliai vienu metu neskamba. man buvo pasakyta, kad isedus i auto, automobilinis telefonas "pamatys" (?) tavo kisenini ir perims skambucius. kaip tai veikia - bbz.
Come to the Dark Side.... we have cookies :]