Renai! autoplius.lt
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
nu nifiga... dr -> crf tai cia kaip nuo cioperio ant britvos...
tai ant priekabos veziosi i grigiskes? ar ka tu su juo veiksi?
I miska su chibera nenoresi vaizuot? aplink lietuva? po purvynus? busi sportinyks?
tai ant priekabos veziosi i grigiskes? ar ka tu su juo veiksi?
I miska su chibera nenoresi vaizuot? aplink lietuva? po purvynus? busi sportinyks?
Qu'est ce que c'est wrote:nzn. prisijungs, pac tegu pasiaiskina. atai ash irgi mislijau apie dr, bet man buvo paaishkinta ... Tai pradejau zhet crf
paskaityk ineta, jei labai nepeikia, gali pabandyt. bet kazki ar tie senobiniai 400 ccm bus pikti?
Renaz wrote:Kaip ir visi - bakas, sparnas pora platsmasiu. Man tai kazkiek px koks tas grozis. Kai vaziuoji nesimato. Ne bjauresnis nei TTR. Apskritai jie praktiskai identiskai atrodo...didzhej wrote:persiprasau negyvai, bet jau sito grozis, tai nu na.
- Vee Crunchy
Kas nupirks ta DRZE, tas bus lucky motherfucker.
DRZas nera race baikas, biat tak kas cia is musu yra raceriai? Kaip cia yra, kad man, atejusiam nuo britvos, drzas valina narmaliai? Skaitau del to, kad i riding pleasure savoka ieina biski daugiau nei valit.
XR400 eina lygint su DRZS, bet anas dar maziau valyt, bet pliusas, kad nera radiatoriu sudauzymui. Overall DRZ yra geresnis motas.
DRZas nera race baikas, biat tak kas cia is musu yra raceriai? Kaip cia yra, kad man, atejusiam nuo britvos, drzas valina narmaliai? Skaitau del to, kad i riding pleasure savoka ieina biski daugiau nei valit.
XR400 eina lygint su DRZS, bet anas dar maziau valyt, bet pliusas, kad nera radiatoriu sudauzymui. Overall DRZ yra geresnis motas.
Citus, Altus, Fortus!
Nu bandysiu kazkaip. Beda ta, kad tas DRZ ne Lietuvoj, ir jau eile stovi norinciu imt!
Butu normalus dyleris, tai galima butu apie nauja galvot!

Butu normalus dyleris, tai galima butu apie nauja galvot!

Last edited by Renaz on 01 Mar 2007, 17:34, edited 2 times in total.
Добро пожаловать нахуй
- Vee Crunchy
- Vee Crunchy
- Vee Crunchy