Neanoniminis motofitneso kampelis
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
Re: Neanoniminis motofitneso kampelis
labadiena,
imetu muzikini apie sveika gyvenimo buda (SGB, rus. ZOZh)
klipo kviestines zvaigzdes: renazasas, sai, wundis zilas ir kt.
https://www.youtube.com/watch?v=DgdP5U28jHc" onclick="window.open(this.href);return false;
imetu muzikini apie sveika gyvenimo buda (SGB, rus. ZOZh)
klipo kviestines zvaigzdes: renazasas, sai, wundis zilas ir kt.
https://www.youtube.com/watch?v=DgdP5U28jHc" onclick="window.open(this.href);return false;
notomorrow
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Neanoniminis motofitneso kampelis
Bet tai blee, kur ritasi pasaulis?? :Push-apai ir nivalitai:

Tapatok

Tapatok
How does you do?
Kažkoks fotošopas. Fotošoperis ajs kalėjman
ha, nuotraukoj storms aiškina krasta-auto klijantams, kaip boxeris yra kakalas.
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas
Kiekvienas komentatorius taip pat ajs kalėjman
- mindaugasa
muahaha, baubazs
o kodl asfalta buciavot? prapistas sporas? geda?
o kodl asfalta buciavot? prapistas sporas? geda?
notomorrow
Hah. Senoliui kalėjme bus sunku
- mindaugasa
As supratau, krasata auto bet kuriam varvanosiui ant bnv lipti tai neleis. Kas atsispaude 30x, tai gali trumpam uzsest. Sorms pavyko, o jara su atmaskiu liko seile varvint.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
notomorrow
labadiena. noriu paidomauti kaip laikosi motofitnesas ir ar esate motofitnus sia vasara, kuri kaip zinia jau tuoj baigsis.
kodel nematau pirminyko Balsiuose? gal reabilituojasi Egles sanatorijuje? atsakykite neslepdami faktu.
:gerosdienos:
kodel nematau pirminyko Balsiuose? gal reabilituojasi Egles sanatorijuje? atsakykite neslepdami faktu.
:gerosdienos:
Добро пожаловать нахуй
- mindaugasa
tokia geda ir dar i dienos sviesa?!?
nu
priezastys, kodel siemet nejodau dvyrkos yra. jos yra kazkiek geopolitines ir, didziaja dalimi, mikroekonomines. jeigu butu makroekonomines, tai ir pats nejodytum dvyrkos, ha.
tigi
koki obrazu politika ir ekonomika neleidzia minti dvyrkos? per darbe sudeginatas visas iki paskutines kalorijas, bendra depresija ir valinga apatija.
trecia: paskutini menesi esu reumato kamuojamas. jau rodos as ji nugalejau, jau laisvas,o uzsedi pavaziuoti kefyro parvezt, ir jauti: blet.
minimalu motofitnuma bandau palaikyti jodydamas lenta su bure. :kaip_debilas: ir tuo labai dziuginu reumata.
taip pat noriu pastebeti, jog daktarui isikisus i koja, buvau pakilime ir net buvau isbeges begimo (3x1km). deja, kol kas pakilimas pasirode ankstyvas.
trumpai tariant, minsiu, prasau nesibarti.
nu
priezastys, kodel siemet nejodau dvyrkos yra. jos yra kazkiek geopolitines ir, didziaja dalimi, mikroekonomines. jeigu butu makroekonomines, tai ir pats nejodytum dvyrkos, ha.
tigi
koki obrazu politika ir ekonomika neleidzia minti dvyrkos? per darbe sudeginatas visas iki paskutines kalorijas, bendra depresija ir valinga apatija.
trecia: paskutini menesi esu reumato kamuojamas. jau rodos as ji nugalejau, jau laisvas,o uzsedi pavaziuoti kefyro parvezt, ir jauti: blet.
minimalu motofitnuma bandau palaikyti jodydamas lenta su bure. :kaip_debilas: ir tuo labai dziuginu reumata.
taip pat noriu pastebeti, jog daktarui isikisus i koja, buvau pakilime ir net buvau isbeges begimo (3x1km). deja, kol kas pakilimas pasirode ankstyvas.
trumpai tariant, minsiu, prasau nesibarti.
notomorrow
- wundis
O aš galvojau, iš kur tos nostalgijos vedamos nuogų vyrų su chalatais nuotraukos veidaknygėje. O čia pasirodo - viduriniojo amžiaus krizė.
Gal sai kokių tablečių išrašys? Ar po tokių tablečių tik kalėjiman?
Gal sai kokių tablečių išrašys? Ar po tokių tablečių tik kalėjiman?
+2/-14
Aš prarašau, kad jau gal kokius 3 kartus buvau ant plento. 203 km. Bet susitvarkęs su vienos kojos 40-to km sindromu, gavau skausmų ant kitos.
Ačiū, kad domitės.
Ačiū, kad domitės.
skaitau YRA pagrinDGINIAI ZMONIU TIPAI= plikas, su plaukais, ir didele arba maza galva. cia ne apsirikimas