gediminas wrote:jo, pirkit fordus, kad persede i automobilius pajaustumete gyvenimo malonuma...
sakyciau fordai mazu maziausiai nepritaikyti musu keliams, nes pastoviai byra pakabos ir vyskas barska.
nesamone parasiau?
Gedeminai, darom eksperimenta? Sedam i mana farduka, pravaziuojam per miesta ir kai kaskart kas nors subraska vaziuojant per duobe, as tau duodu 5 Lt., jei nesubarska, tu man 5 Lt.?
Pasikartosiu. Prie sperkant forda, maniau, kad tai bus eilinis vezimas su didele bagazine! Sutinku, kad Ford brandas nesa su savim panasiai tiek pat shudo, kaip ir BMW
Tavim detas as nepulciau dziugauti ir girti Fordu menesi pavazinejes Vat po kokiu dvieju metu nuvaziaves 100.000 km su ta mondeike snekesi taip pat dzeugsmingai tada uzskaitysiu
Sutariam! Dziugavimas susijes su tuo, kad tikejaus jog bus zyyyyymiai blogiau nuo pat pradziu Daugiau simpatiju Fordui nejauciu, bet negaliu sutikt, kad viskas barska... bo nikuje niekas nebarska. 170k km ant spidometro...
Tai jei jis butu barskejes nuo pradziu juk butum nepirkes ar ne?
Jeigu jis nedauztas ir priziuretas aisku kad nebarska kol kas. Kadangi esu girdejes apie situ mondeo nelabai koki patvaruma po didesniu ridu, tai vat ir idomi bus tavo nuomone po dvieju metu
Na as is vis nesvarsciau, Fordo brandas ant tiek parashnas, kad net i ta puse negalvojau. Ieskojau Outbacko, bet kadangi pakraupau pamates interjera, o ir pasiula buvo apgailetina, beigi draugelis, vazinejantis 4 metus su Mondeo TDCi negailejo pagyru, tai ir paemiau... Tfu tfu tfu... kol kas viskas ok.
gediminas wrote:man menesi irgi nebarskejo, bet po puses metu prasidejo: kirbinkst, kirbinkst... y-u y-u
tikiuosi tavo modeliukas atlaikys ilgau ;)
p.s. mano buvo mk1 su vaziuokle nuo mk2
Beje, dar praeitais metais buvo kalbeta, kad fordas arteja prie bankroto ir patiria afygienus nuostolius. Kaip pas juos dabar reikalai?
mk2 ir mk1 buvo totalus pravalas - taciau kartu su Focusu atejo nauji vejai i Forda. Net Top Gear zymusis Clarksonas senesnese laidose yra sakes, kad Ford Mk3 Mondeo is hugely undervalued car! While old Mondeo was absolute joke and rubish, new Ford has excelent susspension, top noch driving sensation and responsivnes! Ar kazkas panasaus. Rimtai, nemeluoju - tai sake Clarksonas, kuriam pamacius Forda noris nusichiurksht ant jo!
Del bankroto. Paskutiniu metu nerealiai daug investuota i gamybos tobulinima, del to finansiniai praeitu metu rezultatai atrodys kraupiai. taigi tai labiau spekuliacijos, nei is tiesu Fordui ragas