Laukiam Yvl reportazho apie shadowo pirkima
va, pazhek kokie ilgi snragley nutyse nuo rankenu galu:didzhej wrote:atsiprasau, ne.
http://www.sturgisrallydaily.com/galler ... _biker.jpg
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
hehe, cia tokie plevesuojantys indenishki motyvai. mazdaug: lekiu laisvas kaip indijos vejas per prerijas, bizonai lekia kartu sumanim, o skvo dideliais papais remiasi i nugara. leksiu tris saules ratus, kol Didieji Vandenys ishdzius.
ir dar:
-Hau, mano drauge. O kieno ten skalpai tau uz dirzo plevesuoja vejy?
- Ai (susinepatogines, cia vieno draugo...
ir dar:
-Hau, mano drauge. O kieno ten skalpai tau uz dirzo plevesuoja vejy?
- Ai (susinepatogines, cia vieno draugo...
notomorrow
Tai cia kas durnas bleD?
Tu kalbi apie sobraniju pas vaika. Galvoju OK.
Skaitau Stormso pasakyma apie snarglius (automatiskai galvoju apie snarglius t.y. vaikus), tada ziurau pasakyma "ant vairo", galvoju blin, GRUBU, bet turbut taip reikia, delto laikau nesusiprates. O cia pyst, visai off-topic'as nuo anos temos apie 'sobraniju pas vaika'..
taigis... pzzdc.
Tu kalbi apie sobraniju pas vaika. Galvoju OK.
Skaitau Stormso pasakyma apie snarglius (automatiskai galvoju apie snarglius t.y. vaikus), tada ziurau pasakyma "ant vairo", galvoju blin, GRUBU, bet turbut taip reikia, delto laikau nesusiprates. O cia pyst, visai off-topic'as nuo anos temos apie 'sobraniju pas vaika'..
taigis... pzzdc.
—
didzhej
didzhej
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
e! anas biski vairo nepasiekia, a?Yvl wrote:va, pazhek kokie ilgi snragley nutyse nuo rankenu galu:didzhej wrote:atsiprasau, ne.
http://www.sturgisrallydaily.com/galler ... _biker.jpg
notomorrow
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
Ai, ir dar suzinokit kad net pats kariuomenes vadas V.Tutkusvadelioja 750 ccmShadowa 
Siandiej prie regitros kanopele paspaude ir pasidomavo mano kumeliuku
Margumyno pabaiga
Margumyno pabaiga
Cia yra totali dezinformacija...750cc tokio kaiwliuko niekaip negali pavezht....Yvl wrote:Ai, ir dar suzinokit kad net pats kariuomenes vadas V.Tutkusvadelioja 750 ccmShadowa
Margumyno pabaiga
Taip ir matau kaip i kalniuka perdzia gesta, melynas dumas eina ir kojikem stumiasi
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
anas pac taip sake! ir galvojo, kad pas mane litras, bo labai didelis jam pasirode kazkodelArvis wrote: Cia yra totali dezinformacija...750cc tokio kaiwliuko niekaip negali pavezht....
Taip ir matau kaip i kalniuka perdzia gesta, melynas dumas eina ir kojikem stumiasi
edit: ainu dar rateli i darbo pabaiga apsuksiu aplink kiema