Renaz wrote:As tai neprisijungsiu, nes neprisijungsiu. Neplanavau! Reik tepalus pasikeist, be to nezinau kaip iki misko su krosinem padugnem vaziuot - Pirelli MT 32! Gaila!
pas mane tokiospacios
neverk cia
viskas te normaliai
KURWA, GI SAKIAU, KAD TAIP IR BUS!
Siandien tik antradieni, kokios problemos? Tepalai - 30 min. registravimas - 2 val. Pireli - tai ka, tu veziosi ji kaip lele -
Renaz wrote:As tai neprisijungsiu, nes neprisijungsiu. Neplanavau! Reik tepalus pasikeist, be to nezinau kaip iki misko su krosinem padugnem vaziuot - Pirelli MT 32! Gaila!
Rashyd wrote:tai savaitgali lekiam su wr ri ttr, tamsta?
Nusipirk avansu tepalo ir filtru, kad nebepareitu zinutes, gavau wr, ka darytiu toliau, nesikuria ir negaliu vaziuoti...
Renaz wrote:Atsakau. Laikai sumaisyti. Dar vaziuoja.
Rashyd wrote:tai savaitgali lekiam su wr ri ttr, tamsta?
Nusipirk avansu tepalo ir filtru, kad nebepareitu zinutes, gavau wr, ka darytiu toliau, nesikuria ir negaliu vaziuoti...
Renaz wrote:Atsakau. Laikai sumaisyti. Dar vaziuoja.
Nu nezinau ar spesiu viska pasidaryt nu! Nenoriu zadet, del to sakau, akd nevaziuosiu. Geriau taip, nei sakyt vaziuosiu, o po to paskambyt ir sakyt, kad nevaziuosiu. Seimyninei reikalai, del kuriu esu neprognozuojamas! Navarykit cia, man ir taip stresas, esiu paverkt!
Rashyd wrote:Nu as nupirkes noreciau iskart nedelsiant lekt... a ko laukt?
Ir as noriu, kas as is kitokio molio? Kai busi vedes, ir turesi nescia zmona, kuri tuoj tuoj pagimdys, tada as taves paklausiu "Kodel nedelsiant nenori lekt? Ko cia laukt?" Gerai?
o tu ir gyvulys, vargse zmona uznestinai ir dar mota v pridaciu pirkai!
uzsimushi - kas seima maitins?
Renaz wrote:
Rashyd wrote:Nu as nupirkes noreciau iskart nedelsiant lekt... a ko laukt?
Ir as noriu, kas as is kitokio molio? Kai busi vedes, ir turesi nescia zmona, kuri tuoj tuoj pagimdys, tada as taves paklausiu "Kodel nedelsiant nenori lekt? Ko cia laukt?" Gerai?