Ivores, poverzles ir pan... kur?
Ivores, poverzles ir pan... kur?
Sveiki kurmiai, apsvieskit kur galima rasti visokiu ivoriu ir panasiu pabibieniu? Agrotiekimo kamazu skyriu zinau, bet visai nemoku ieskoti ir nerandu...
duotoju atveju reikia ivoriu, kures uzdejas pasikelciau savo ozkos vaira, idant igauti taisyklingesnes stovesena ant ozkos... Plius visitek bandysiu daryti sumo su faken lietais ratais... ten irgi reikes speiceriu..
duotoju atveju reikia ivoriu, kures uzdejas pasikelciau savo ozkos vaira, idant igauti taisyklingesnes stovesena ant ozkos... Plius visitek bandysiu daryti sumo su faken lietais ratais... ten irgi reikes speiceriu..
Re: Ivores, poverzles ir pan... kur?
as sitoj vietoj su saibom prasisukauRashyd wrote:Sveiki kurmiai, apsvieskit kur galima rasti visokiu ivoriu ir panasiu pabibieniu? Agrotiekimo kamazu skyriu zinau, bet visai nemoku ieskoti ir nerandu...
Rashyd wrote:Sveiki kurmiai, apsvieskit kur galima rasti visokiu ivoriu ir panasiu pabibieniu? Agrotiekimo kamazu skyriu zinau, bet visai nemoku ieskoti ir nerandu...
www.wurth.lt
www.albaservis.lt (rimtesnes, didelems apkrovoms)
www.varztupasaulis.lt
www.manodraugastekintojas.lt
ir t.t.
p.s. arba pas mane issidrozt gali, jei tekinimo stakles - pazhystamas padargas
o geras! gal ir frezavimo turi? noriu i svecius!Yvl wrote: p.s. arba pas mane issidrozt gali, jei tekinimo stakles - pazhystamas padargas
frezos niera_hey wrote:o geras! gal ir frezavimo turi? noriu i svecius!
ale uztat dar yra rankinis presas
achujet, tikrai nepazistamas... jasna, reiks darbe duot mechanikams, jie gerai patekina....
Yvl wrote:Rashyd wrote:Sveiki kurmiai, apsvieskit kur galima rasti
visokiu ivoriu ir panasiu pabibieniu? Agrotiekimo kamazu skyriu zinau, bet visai nemoku ieskoti ir nerandu...
www.wurth.lt
www.albaservis.lt (rimtesnes, didelems apkrovoms)
www.varztupasaulis.lt
www.manodraugastekintojas.lt
ir t.t.
p.s. arba pas mane issidrozt gali, jei tekinimo stakles - pazhystamas padargas
As irgi keleta centimetriuku issikelciau. Kokius 4-5... pas mus Yamos, tai gal vienodos?Rashyd wrote:Sveiki kurmiai, apsvieskit kur galima rasti visokiu ivoriu ir panasiu pabibieniu? Agrotiekimo kamazu skyriu zinau, bet visai nemoku ieskoti ir nerandu...
Kazka va tokio reiktu susisabachyt!

Добро пожаловать нахуй
renai?
sitie sudai?
http://www.mo-tech.de/lenkererhoehung/? ... 81f3c31b0f
beje mano ozhkai yra uz 19 euru +30mm pakelejas is www.offtheroad.de
kazi ar ne per daug, nueisiu i garaza pasimatuot ir priimsiu sprendima. ta kontora pasizymi paypalo emimu ir normaliu siuntimu...
sitie sudai?
http://www.mo-tech.de/lenkererhoehung/? ... 81f3c31b0f
beje mano ozhkai yra uz 19 euru +30mm pakelejas is www.offtheroad.de
kazi ar ne per daug, nueisiu i garaza pasimatuot ir priimsiu sprendima. ta kontora pasizymi paypalo emimu ir normaliu siuntimu...
WR yra buoziu motas ir www.offtheroad.de jam nera stuff'o