Ivores, poverzles ir pan... kur?

Motociklų konstrukcijos klausimai, remontas
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Ivores, poverzles ir pan... kur?

Post by Rashyd »

Sveiki kurmiai, apsvieskit kur galima rasti visokiu ivoriu ir panasiu pabibieniu? Agrotiekimo kamazu skyriu zinau, bet visai nemoku ieskoti ir nerandu...

duotoju atveju reikia ivoriu, kures uzdejas pasikelciau savo ozkos vaira, idant igauti taisyklingesnes stovesena ant ozkos... Plius visitek bandysiu daryti sumo su faken lietais ratais... ten irgi reikes speiceriu..
storms
Dievo treneris

Re: Ivores, poverzles ir pan... kur?

Post by storms »

Rashyd wrote:Sveiki kurmiai, apsvieskit kur galima rasti visokiu ivoriu ir panasiu pabibieniu? Agrotiekimo kamazu skyriu zinau, bet visai nemoku ieskoti ir nerandu...

duotoju atveju reikia ivoriu, kures uzdejas pasikelciau savo ozkos vaira, idant igauti taisyklingesnes stovesena ant ozkos... Plius visitek bandysiu daryti sumo su faken lietais ratais... ten irgi reikes speiceriu..
as sitoj vietoj su saibom prasisukau
_hey
Pastovus ganerio lankytojas

Post by _hey »

skaitau spacerius teks tekintis, o ivores tai belieka arba is louiso jamt specialias, arba tiesiog del poverzles po vairo laikikliais ... ](*,)
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

Rashyd wrote:Sveiki kurmiai, apsvieskit kur galima rasti visokiu ivoriu ir panasiu pabibieniu? Agrotiekimo kamazu skyriu zinau, bet visai nemoku ieskoti ir nerandu...

www.wurth.lt
www.albaservis.lt (rimtesnes, didelems apkrovoms)
www.varztupasaulis.lt
www.manodraugastekintojas.lt
ir t.t.

p.s. arba pas mane issidrozt gali, jei tekinimo stakles - pazhystamas padargas :)
_hey
Pastovus ganerio lankytojas

Post by _hey »

Yvl wrote: p.s. arba pas mane issidrozt gali, jei tekinimo stakles - pazhystamas padargas :)
o geras! gal ir frezavimo turi? noriu i svecius!
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

_hey wrote:o geras! gal ir frezavimo turi? noriu i svecius!
frezos niera :(

ale uztat dar yra rankinis presas :)
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

achujet, tikrai nepazistamas... jasna, reiks darbe duot mechanikams, jie gerai patekina....
Yvl wrote:
Rashyd wrote:Sveiki kurmiai, apsvieskit kur galima rasti
visokiu ivoriu ir panasiu pabibieniu? Agrotiekimo kamazu skyriu zinau, bet visai nemoku ieskoti ir nerandu...

www.wurth.lt
www.albaservis.lt (rimtesnes, didelems apkrovoms)
www.varztupasaulis.lt
www.manodraugastekintojas.lt
ir t.t.

p.s. arba pas mane issidrozt gali, jei tekinimo stakles - pazhystamas padargas :)
ezhiukas
Raudondvario karjero siaubas

Post by ezhiukas »

prie to paties - kur galima rasti coliniu varztu? Mano traktoriaus keli varztai pagadinti yra, o persriegineti sriegi nelabai norisi
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

As irgi keleta centimetriuku issikelciau. Kokius 4-5... pas mus Yamos, tai gal vienodos?

Kazka va tokio reiktu susisabachyt!

Image
Добро пожаловать нахуй
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

ezhiukas wrote:prie to paties - kur galima rasti coliniu varztu? Mano traktoriaus keli varztai pagadinti yra, o persriegineti sriegi nelabai norisi
irgi wiurth'e bandyk...
kartais turi, arba uzsakyt galima :)
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

o tokias luise nera tokiu "tuning" detaliu. suprantu , kad vaira galiam pirkti, bet nx reikia...
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Turetu but, bet as vokiskai ni bum bum.
Добро пожаловать нахуй
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

renai?
sitie sudai?
http://www.mo-tech.de/lenkererhoehung/? ... 81f3c31b0f

beje mano ozhkai yra uz 19 euru +30mm pakelejas is www.offtheroad.de
kazi ar ne per daug, nueisiu i garaza pasimatuot ir priimsiu sprendima. ta kontora pasizymi paypalo emimu ir normaliu siuntimu...
Renaz
Site Admin

Post by Renaz »

Mano uodukui gali irgi surast? 30 mm skaitau ok. Pas tave tiek tikrai reikia, bo rakem stovet reik. Gerai pamenu, kad xujne gaunas.

Pajamtum ir man WR'ui?
Добро пожаловать нахуй
Rashyd
Slaideriu naikintojas

Post by Rashyd »

WR yra buoziu motas ir www.offtheroad.de jam nera stuff'o
Post Reply