traktoriu aktualijos
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
bijau, kad sios savaites tavo hendmeidas i kanalizacija plauks...Yvl wrote:a tu manai, kad mano hendmeidas be testu praeitu i rinka?Qu'est ce que c'est wrote:o ble jaunimas siais laikais?
padekotu kad laiku perspejau.
paskui parduotum prigamintu posukiu efkonui, tai neatsigintum nuo inspekciju ir teismu
dar gausi minusa rytoj!
- Qu'est ce que c'est
- Pastovus ganerio lankytojas
Skelbiu rezoliucija:
1. Yvlas gamina LED posukius ir Stopus
2. Eziukas programina www.LEDAI.lt
3. As uzsiimu sito reikalo platinimu motofrakcijos forumui...(uzsakymus siusti i perku/parduodu skyreli LEDAI)
4. Pelnas
1. Yvlas gamina LED posukius ir Stopus
2. Eziukas programina www.LEDAI.lt
3. As uzsiimu sito reikalo platinimu motofrakcijos forumui...(uzsakymus siusti i perku/parduodu skyreli LEDAI)
4. Pelnas
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
- mindaugasa
- Raudondvario karjero siaubas
led'as tankiau mirkses. jei tik vienas led'as, o kitas neled'as. jei abu ledai, tai posukiai pasakys "miau" (nors HD elektronika gali buti patvaresne, t.y. iki puslaidininkiu dar neishsivyste ir grandine komutuos ten kokia nors 5A rele. tada viskas ok.
). tada desit varza. tinginiams shiais laikais jau yra cia tu paminetu spec. reliu. ishpindejimas.
posukiai sprendziami taip: agrotiekimas 3.50lt. "flush mount" nuo vw golfo.
ir bus negaila, kai per asfalta chiuozt reiks.
aciu.
beje, kaip zinia esu sukaupes viena ish didziausiu led ir ne posukiu/stopu kolekcija baltijos shalyse.
iki stroboskopiniu brake bulb'u imtinai.
reklama
posukiai sprendziami taip: agrotiekimas 3.50lt. "flush mount" nuo vw golfo.
ir bus negaila, kai per asfalta chiuozt reiks.
aciu.
beje, kaip zinia esu sukaupes viena ish didziausiu led ir ne posukiu/stopu kolekcija baltijos shalyse.
iki stroboskopiniu brake bulb'u imtinai.
reklama
notomorrow
pvz. mano mapiedoj posukiu rele (tikraja to zodzio prasme) ir kliksi ir viska daro, ir yra tiesiog RELE o ne koks ten superduper kosTminis tranzistorinis lektuvas.mindaugasa wrote:(nors HD elektronika gali buti patvaresne, t.y. iki puslaidininkiu dar neishsivyste ir grandine komutuos ten kokia nors 5A rele. tada viskas ok.![]()
:usholnafik:
- mindaugasa
- mindaugasa
Atejo vakar mano skardos. Esu patenkintas is didziosios P raides. Uosciau baka, panashu kad benzo nebuvo uzpiltas net.
Siandien nuperku pora xamutiku ir einu is garazha visko surinkinet.
Butu gerai pora papildomu ranku, kad uzdet viska nesubraizant ? Turit kas laiko sian i pavakare ? Apie 14:00 ?
Siandien nuperku pora xamutiku ir einu is garazha visko surinkinet.
Butu gerai pora papildomu ranku, kad uzdet viska nesubraizant ? Turit kas laiko sian i pavakare ? Apie 14:00 ?
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."