su salyga kad 650 kubiku yra nelygis ir visi rokeriai is manes juokiasi parduodu savo dragstara - http://www.motomanai.lt/motociklai-skel ... gstar.html
Nors cia turbut sedi vien pasikele brytvininkai, kurie tikrai nepirks...
O gal cia i bedu kampeli, o ne prie skelbimu labiau tinka?
Sita, pries parduodant pasakyk kokia sedesna ant jko reikia sedet ir ar stipriai rankom uz vairo laikytis kai greiteji. Bo sedyne kazkur toli atrodo, o vairas kazkur prieky arti!
Man tas pats retorinis klausimas kyla vis ir kyla... reiktu kada pabandyt bent atsisest ant tokio vertalioto!
man tai pvz kyla klausimas, ar jis ishvis greiteja ir ka reiktu vadinti greitejimu. aishku, jei skaiciuot kad cerepacha (tortila nu) irgi pagraiti iki 0.0001 km/h paima, tai nu ir sita pirda tada irgi greiteja.
manau kad sia tema galime perkelt i bedu kampeli, technikos bei sporto skyrelius. universalu zodziu.
cia gera vieta iskelti klausima. kodel ivairus zmones, kurie staiga nusprendzia kad jau pakankamai EXTREMALIAI PAVARE, parduoda sportbaika ir perka butinai kruizery? kodel ne sportstoureri? as pvz pirkciau VFR'a. nu?
w919 wrote:cia gera vieta iskelti klausima. kodel ivairus zmones, kurie staiga nusprendzia kad jau pakankamai EXTREMALIAI PAVARE, parduoda sportbaika ir perka butinai kruizery? kodel ne sportstoureri? as pvz pirkciau VFR'a. nu?
w919 wrote:man atrodo kad cia yra mergaiciu raudos su tuo VTEC o istikro viskas ten labai gerai.
ishpindejusiu testeriu raudos, blia!
matyt jiems niekas nedave us dniepru pralekt?
pramustu kefyro folgos tarpine tarp papiles ir uzpaliu, melstusi tada uz vyteka!
?
nuonbodu.
as galeciau pirkt (jei galeciau) ir cruiseri, ir toureri, ir siuperbaika, ir diorta, ir dar belezinonka, bet man svarbu, kad motas turetu gebejima pagriebt mane uz gerkles ir papurtyt kaip niekinga shuduka.
Taij kad, jei toureris, tai busa ar pan. VFR'skis - per daug nuciulptas ir per daug idealus.
w919 wrote:Vee, tai sakai anie cioperelius perka tam kad pakratytu uz gerkles?
uz shiknos!
anadien vaziavau ish paskos kazkokiam ishsigandusiam chioperistui. mates, kad kazko jam nesirisha vairavimas, bet ne apie tai kalba. tai va per asfalto nelygumus buvo skaudu ziureti kaip shokinejo chiopo (ir vadylos) uodega
w919 wrote:Vee, tai sakai anie cioperelius perka tam kad pakratytu uz gerkles?
anie tai nzn, bet as tai taip. Ta intruzeri 1.8 mieali owninciau, nes ant jo jautiesi kaip visiskas dartas vaderis.
Jo ir beje sikna krato ir sokineja per duobes gausiai, ba pakaba standi, o nemortizuotas svoris didziulis kaip ata L.Ferrari papai.