mindaugasa wrote:gal jo, parashom apie krepshini.
kas megsta krepshini?
as megstu krepshini.
gal zaidziam krepshini?
jei kas nors isaiskins (paprastai), ka veikia 10 suaugusiu, is paziuros lyg ir sveiku zmoniu pusantros valandos aiksteleje gainiodami viena kamuoli ir bandydami ji (kazkodel) imesti i kazkoki kashika be dugno tai vienoj aiksteles pusej, tai kitoj. maza to , kashikas iskabintas aukstai, kad butu sunkiau pasiekti. yra dar du, kurie visam tam procesui vadovauja ir svilpauja!
mindaugasa wrote:gal jo, parashom apie krepshini.
kas megsta krepshini?
as megstu krepshini.
gal zaidziam krepshini?
jei kas nors isaiskins (paprastai), ka veikia 10 suaugusiu, is paziuros lyg ir sveiku zmoniu pusantros valandos aiksteleje gainiodami viena kamuoli ir bandydami ji (kazkodel) imesti i kazkoki kashika be dugno tai vienoj aiksteles pusej, tai kitoj. maza to , kashikas iskabintas aukstai, kad butu sunkiau pasiekti. yra dar du, kurie visam tam procesui vadovauja ir svilpauja!
KAY KA NESAMONE?
Renaz, mano nuomone apie tave pagerejo :!:
Gali mesti gert, gali mesti rūkyt, bet gyvenimas nuo to nepagerėja...
w919 wrote:mano amzinatilsi mociute taip sakydavo. dar jinai nezinojo kas yra enduro.
ar mes ne ta pacia bobute turejom? bo dar manoji (kai jau ne karta esu sakes), ijungus telika pradedavo rekt, mojuodavo kriziumi, ir garsiai varydavo velnia is namu! jei buciau tuo metu dar pasakes "enduro", skaitau butu jai visai liudnai baigesi.
as jus nuo sirdies pakveiciau i rimta rengini, kur daug litu vaziuoja, o jus nieko daugiau nesugebejot kaip priloti nesamoniu apie nesamones.
skaitau amebos esate ir neverti vazinetis kacergineje...
ir tegul pirmas meta i mane akmeni pats kuris giliai sirdyje nera sportininkas... ar bent jau mechanikas!