taibled as ir pasakojau, kad stovi aikstelej matociklas star, apie kury anksciau buvau tik skaites press relyza kad jamaha ikure toki padalini. ir ant to motociklo spidometro yamaha zenkliukas!! gudruoliai jus!!!
del dokumentu geras klausimas, jei sutiksiu savininka reikes paklaust!
w919 wrote:taibled as ir pasakojau, kad stovi aikstelej matociklas star, apie kury anksciau buvau tik skaites press relyza kad jamaha ikure toki padalini. ir ant to motociklo spidometro yamaha zenkliukas!! gudruoliai jus!!!
bled
as tau sakiau kad visi traktoriai yra starai
bet jie yra yamahos
w919 wrote:taibled as ir pasakojau, kad stovi aikstelej matociklas star, apie kury anksciau buvau tik skaites press relyza kad jamaha ikure toki padalini. ir ant to motociklo spidometro yamaha zenkliukas!! gudruoliai jus!!!
bled
as tau sakiau kad visi traktoriai yra starai
bet jie yra yamahos
taip sakei, minejai pavyzdy pvz DragStarai nu. o as sakiau kad yra toks brandas apie kury tu nebuvai girdejes. kad jie yra jamahos as tau ir bandziau papasakoti, bet neklausei!!!!