Klasikines isvaizdos, solidus ir rimtas.
Galvoju, cia REIKALAS, o jei reikai ko nors "gero und naujo" - reikia ziureti koki nors new NIKE ar dar kazkokiu gamintoju su GPS, GSM, RRM, MMP, RRR, TTT ir dar bbz kokiu raidziu konstrukcijomis.
o as skaitau, kad pirkt nike, adidas, ir bnw laikrodzius yra sudas, ibo jie ju vis tiek negamina
tomas tau galetu placiau papasakot apie jameso bondo prapiarintos omegos sudinuma
turiu jau koki melejona metu omnitel extra kazkoki nouneima, kurio apacioj ciferblato mazom raidem parasyta: swiss parts.
su scukka koks geras laikrodukas, anijokio kito nereikia. ir pofik visos omegos, полет'аi ir заря...
dabar jau nerasiu, bet yra saitas kur uz $150 nusipirkti bet kokio is prabangiu brandu laikrodzio kopija. as esu tikras kad tokio neatskirciau nuo originalo.
o beje storms ivaizdzio nereikia nurasyt, as mielai nesiociau Tissot MotoGP laikrodi, ar betka is Tag Heuer nes jie reklamuojasi Formuleje 1. man tai butu didelis malonumas.
w919 wrote:dabar jau nerasiu, bet yra saitas kur uz $150 nusipirkti bet kokio is prabangiu brandu laikrodzio kopija. as esu tikras kad tokio neatskirciau nuo originalo.
w919 wrote:dabar jau nerasiu, bet yra saitas kur uz $150 nusipirkti bet kokio is prabangiu brandu laikrodzio kopija. as esu tikras kad tokio neatskirciau nuo originalo.