kagi, skambino is draudimo, sako baigesi 6men. WTF taip greitai ? As da pasivazinet nespejau. - Noresite testi (taip/ne) ? Ble paziurejau per langa - kur ten testi. Kaip manot ?
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
skaitau kad reikai test
iki kol sniega pamatysiu/nusijiobinsiu
tada nebetesiu kaip ir pernai
o sezona tesiu su viesuoju transportu
dar karta primenu - perku gera auto uz 2 k lt!
storms wrote:skaitau kad reikai test
taigi volvo yra .
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
storms wrote:skaitau kad reikai test
taigi volvo yra .
volvo prastesnis nei accordas; be glusako, texnikines ir DOKUMENTU
beja, jis sia savaite ismigravo i kita dislokacijos vieta
Arvis wrote:kagi, skambino is draudimo, sako baigesi 6men. WTF taip greitai ? As da pasivazinet nespejau. - Noresite testi (taip/ne) ? Ble paziurejau per langa - kur ten testi. Kaip manot ?
man ir pasibaige.
sezona tesiu be draudimo miske mazai kam jis reikalingas
bet matyt reiks uzeit i draudima
storms wrote:
pradejo patikt tas tfuuu bobu plepalo alus - baltas.
man jis irgi patinka, bet kai kartą primaukiau su citrina, ir rytą vėmaiu toliau nei matau (citrinos rūgštimi), tai nuo tada ragauju jo labai atsargiai
Mano draudimas irgi baiges, bet del to, kad as saviski bandau pardavinet, tai nepratesiu draudimo, nes turbut pasimatymas su traktorium praeis tik vienu tikslu: nuvalyti, nublizginti, ir paklausyt burzgejimo profilaktiskai taip...
Ten, kur baigiasi nesėkmių ruožas, prasideda kapinių tvora…
Nus, uždariau vakar sezoną. Iki draudimo galiojimo pabaigos buvo likusios 6 valandos
motomanuose buvo straipsniukas apie žiemojimą, ką reik padaryt, ale db saitas uzlužęs. Padariau iš atminties sekančiai - nuploviau, pripyliau pilną baką, nuėmiau akumą. Skaičiau, kad yra gerai į cilindrus tepalo įvarvint, ale tokio po ranka nebuvo...