storms wrote:del konstruktoriaus sutinku
o bet taciau: ar ne px kaip baikas atrodo jei ji svaziuoja tik pusetinai?
aisku px, svarbiausia kad vaziuoji. Juokingai man atrodo tie "baikeriai" kurie nusiperka prabangius HD, o per sezona teprasuka pora tukstanciu
edit:
dar skaitau kad jei zmogus turi saibu - kodelgi neturet ir F16 ir isskrist 1 x per 10 metu
edit pabaiga:
nu bbz
as pvz net neabejioju kad koks intruderis 1800 kokius 5 x geriau vaziuoja (turint omeny visus parametrus) nei bilenkuris HD
aisku jio stiliaus daug neprikeisi, bet kitavertus who cares!*
*- ziuriu is savo varpines ibo man isvaizda kaip ir nelabai rupi**
**- jau buvau pamirses zvaigzdutes
storms wrote:
as pvz net neabejioju kad koks intruderis 1800 kokius 5 x geriau vaziuoja (turint omeny visus parametrus) nei bilenkuris HD
ką tu vadini važiavimu, nei vienas baikeris, apie tai net nepagalvoja... Nepainiokite motociklo paskirties ir važiavimo ypatumų. Kruizint autostradoj ant 100-130 nebus esminio skirtumo ar važiuosi su šedovu ar su harliu ar su intruderiu. Bus skirtumas dinamokoje, bet vėlgi, tai ne pakrindinis kriterijus, kaip baikas "rauna". kas daug keliauja, tiems išvis px viskas išskyrus kelionės konfortą - stiklai, tašės, geri stabdžiai ir t.t.
p.s. ką aš čia tau pasakoju, pats gi viską puikiai supranti
ezhiukas wrote:nemanau kad intruderis 1800 su tokia saiba gale sugeba gerai vaziuot. Is vietos gal ir valina, bet per posukius bijau kad su juo yra ne kas
tikek mane
vijausi viena toki
i nauja sesku estakada eina neprasciau nei piktute
buvau apsales
beja, manau kad stabdziai pas ji irgi zymiai geresni nei HD
Shadow wrote:Stabdzius bet kam bet kokius pasidaryt gali
galima
o siaip nelabai
neas be stabdziu sistemos ( na pripazinkim kad HD stabdziai yra kaksius) dar yra remo geometrija, masiu pasiskirstymai, vaziuokle ir tt.
beja, as irgi noreciau harlejaus. bet tik del to, kad esu nuo vaikystes psixologishkai paveiktas mass medijos marketingo. iki dabar viena namu siena isklijuota TIK HD nuotraukom ir zurnalu iskarpom (tfu, pasiguodziau... palengvejo). betgi noreciau visiskai stokinio heritage springerio baltai raudonos pakraskes su whitewallsais
El Traxo wrote:pliac, o kaip sužinoti kuris iš HD mano svajonė - flstci ar flhrci? Lietuvoj dileris vargu ar turi/duoda testdraivui. Į štatus važiuot?..
ble
segciau minusa, bet nebegaliu
juk katik tau isaiskino, kad ne vaziavime esme
issirenki pagal kataloga ir perki
Shadow wrote:Vaziavime esmes siaip yra
Tik vat vizualiai man Night Road'as super atrodo. Kitas klausimas kaip vaziuoja. Bet juk esme, kad turi svajone ar ne?
vilniuj viena mergaite su nightrodu vazineja
beja
neturiu svajoniu motociklo
bet zinau kas yra svajoniu darbas