otuble :-)~~~~~ Dėdė nupirkit ir man.. drakonas jau nuteiktas..ezhiukas wrote:vakar vienam veikejui nupirkau 2001 metu roadkinga. Baladotas minimaliai, kainavo 4250$
copart paieska
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Nematau problemos, aš už tai, kad darbas turi būti apmokamas.ezhiukas wrote:tingiu, labai daug laiko susigaista tu pigiu variantu beieskant. Draugam nuperku, bet siaip visokiems pazistamiems pirkt nenoriu. Nebent esi pasiruoses uz tai moket pinigus...
Gal kokį mini walkoutą padaryt kitą savaitę? Galėtumėm konkrečiau pakalbėti. Jaučiu ir Arvis norėtų prisijungt.
How does you do?
ezhiuk, skaitau tu ne rokeris a supistas materialistas. Traxo gi gali pac surast tinkama varianta ir pasakyt kaina. Negi sunku poto pabidint ?ezhiukas wrote:tingiu, labai daug laiko susigaista tu pigiu variantu beieskant. Draugam nuperku, bet siaip visokiems pazistamiems pirkt nenoriu. Nebent esi pasiruoses uz tai moket pinigus...
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
- ezhiukas
- Raudondvario karjero siaubas
Arvi, as nesiverziu is jo imt babkes. Gali sekmingai veztis per koki kaminska, darka, spygli ar dar ka nors. Yra gi dxja vezanciu. As tuo neuzsiimu. Vezu tik draugams.Arvis wrote:ezhiuk, skaitau tu ne rokeris a supistas materialistas. Traxo gi gali pac surast tinkama varianta ir pasakyt kaina. Negi sunku poto pabidint ?ezhiukas wrote:tingiu, labai daug laiko susigaista tu pigiu variantu beieskant. Draugam nuperku, bet siaip visokiems pazistamiems pirkt nenoriu. Nebent esi pasiruoses uz tai moket pinigus...
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Supratom, nereik apie draugus kartotis
Iš ties, pabidint ne problema. Vežančių iš ten irgi pilna, bet auto, ne moto. Todėl pradžiai labiau reikalingas patarimas, informacija nei kažkas dar. O jei ir pasikoperuot galima - visai super. Aš pvz mototechnikoj dar žalias. Neturėjau nei Riga, nei Minsk, anei Jawa. Noras buvo - galimybių ne. xx metų audžiau mintį ir žinojau, kad vieną dieną turėsiu ir važinėsiu. Ačiū Yvl, atsiliepė į nepažįstamo žmogaus (mano) prašymą padėt nusipirkt. Nuvažiavom, apžiūrėjom, nusipirkau [skaitau, įsigijau ne tik motociklą, bet ir draugą
]. Pavažinėjau, pradėjau suprasti pliusus minusus. Galiu važinėti ir toliau, tiesiog matau kažkada reiks upgreidintis [geriau anksčiau, nei vėliau]. Taigis, patarimai ar pagalba visada velkam ...tiek, kiek norite ir galite
Atsakysiu tuo pačiu
Iš ties, pabidint ne problema. Vežančių iš ten irgi pilna, bet auto, ne moto. Todėl pradžiai labiau reikalingas patarimas, informacija nei kažkas dar. O jei ir pasikoperuot galima - visai super. Aš pvz mototechnikoj dar žalias. Neturėjau nei Riga, nei Minsk, anei Jawa. Noras buvo - galimybių ne. xx metų audžiau mintį ir žinojau, kad vieną dieną turėsiu ir važinėsiu. Ačiū Yvl, atsiliepė į nepažįstamo žmogaus (mano) prašymą padėt nusipirkt. Nuvažiavom, apžiūrėjom, nusipirkau [skaitau, įsigijau ne tik motociklą, bet ir draugą
How does you do?
dedikuoju wajduliuiw919 wrote:yvlui vel uzdedu pliusa. geras zmogus, spyga taukuota!
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
būtent. O vilko bijot - tada geriau išvis į mišką neit, t.y. vaikščiot pėščiomTeo wrote:taigi perki "as is" - užkals motoras - nieks nei paguos nei kompensuos, nei dar ką nors...Yvl wrote: o neduokdie butu koks mataras uzkales po savaites...
kaip skaitai , kokie biciuliai geri butume tada?
How does you do?