edit: kelintais metais fotkinta?
Bendras
shitagi, su salyga kad gabaritai pas mane amerikoniski, o TA laukia geguzes menesi, tai shkias skaitau kad reik pagamint jevropini workarounda, kad gabaritus butu galima ijungt ir uzgesintu varikliu ir be paliktu spynoj raktu ir t.t...
klausimas:
kaip lementariau ir su mazesniu kushiu laidu tai atlikt?
mano mintis: jamu koki tai maza jungikli ir fystelnu per kokiu 2A saugikli laida tiesiai nuo akumo i abi gabaritu lempas (prieky ir gale)
klausimas:
kaip lementariau ir su mazesniu kushiu laidu tai atlikt?
mano mintis: jamu koki tai maza jungikli ir fystelnu per kokiu 2A saugikli laida tiesiai nuo akumo i abi gabaritu lempas (prieky ir gale)
tai pas mane fara jevropine (pagal spinduli: \__ speju kad net angliska, tai dar klausimas ar cia nebus kablio TUV egzpertams?) ir maza gabaritu lempele ten yra, tik nepajungta niekas. posukiai sviecia kaip visu amerikonu ir tiekTeo wrote:paprasčiau nesugalvositik nepamiršk, kad prieky gabaritų nėra
yra trumpos ir ilgos
jeigu daryt gerai, reiktų į lempos vidų įmesti kokių 5 w lempikę.
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Kai praeidinejau TA, meistrelis susakė tokius reikalavimus apšvietimui:
- gabaritinės (stovėjimo) šviesos turi įsijungti nepriklausomai nuo raktelio buvimo/nebuvimo spynoje.
T.y kaip automobilyje - pasukai rankenėlę ir dega. Statai tumblerį įjungiantį lempikę faroj (1), priekiniuose gabarituose (2) ir galiniuose gabarituose (2) ir valio.
- faros stiklas turi buti _/ su E markiruote.
- gabaritinės (stovėjimo) šviesos turi įsijungti nepriklausomai nuo raktelio buvimo/nebuvimo spynoje.
T.y kaip automobilyje - pasukai rankenėlę ir dega. Statai tumblerį įjungiantį lempikę faroj (1), priekiniuose gabarituose (2) ir galiniuose gabarituose (2) ir valio.
- faros stiklas turi buti _/ su E markiruote.
How does you do?
ok, turesim raumeny ir pamatuosim kas ir kaipEl Traxo wrote:*18 cm pločio "TA-friendli" žibintas guli namie...jei ką
p.s. toks veikejas Anfora kazkada pasakojo, kad inpiso kazkokio uralo ar gazelkos faros stikla, tai tuvlitos budulis zvenge pamates ant Yamahos stikla Сделано в СССР bet nieka negalejo padaryt - anas atitiko* reikalavimus
*biksiki keista, nes berods KET raso kad turi but naudojami gamintojo numatyti apsvietimo prietaisai ar kazkas panasaus...
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Anfora teisus. Po to kai nusipirkau pas Louisa lempa, savo sendaikčiuose radau žibintą nuo uaziko - tie patys išmatavimai (18cm), tik nėra lizdo gabaritinei leNputei. Užtat irgi "zdelano v CCCP"Yvl wrote:p.s. toks veikejas Anfora kazkada pasakojo, kad inpiso kazkokio uralo ar gazelkos faros stikla, tai tuvlitos budulis zvenge pamates ant Yamahos stikla Сделано в СССР bet nieka negalejo padaryt - anas atitiko* reikalavimus
*biksiki keista, nes berods KET raso kad turi but naudojami gamintojo numatyti apsvietimo prietaisai ar kazkas panasaus...
How does you do?
, kuris man dabar gyvenima nuodyja...