ezhiukas wrote:taigi MC paniatkes neleidzia su tokiu vazinet. Paliubomu perdazys
Na, suprantama ale kiek samyšio įneštų Žinau dar kur guli tikras JAV mentų šalmas. Priedo Hagoj, "armijai ir civiliams" pardoj mačiau štatų patrulių naudotas kožankes su visais antsiuvais Užsimeti viską ir atpirpini į sezono atidarymą
Beje, berods praeitą pavasarį mieste mačiau viena bičą su juodai baltu baiku ir police užrašu
ezhiukas wrote:kazkokia manija visiems ant tu roadkingu. Pats 3 per kelis menesius nupirkau. Dar jus abu pasiemet. Skaitau kad abaliai visi. Softailai geriau
gi pats seilę varvijai ant stalino rk kelionėje aš kadangi po miestą nelabai trinuosi, tai man aktualiau kelioninės charakteristikos:) netgi vos šaldytuvo nenukirtau
ezhiukas wrote:stalino rk pagrindinis pliusas buvo stiklas. Kadangi su Arvio pagalba stiklas nupirktas, manau daugiau dideliu roadkingo pliusu nebelieka
aha! o kas apie priekinius RK stabdžius svaigo ;)
p.s. aš ir į softailus dairiausi, bet kad jie brangiau už kingus išeidavo..
ezhiukas wrote:stalino rk pagrindinis pliusas buvo stiklas. Kadangi su Arvio pagalba stiklas nupirktas, manau daugiau dideliu roadkingo pliusu nebelieka
aha! o kas apie priekinius RK stabdžius svaigo ;)
p.s. aš ir į softailus dairiausi, bet kad jie brangiau už kingus išeidavo..
nu stabdziai aisku pliusas, bet ne ant tiek kritinis. Su softailu tiesiog stipriau rankenele reikia spaust kad pasiekt panasu efekta. O kai stipriai spaudi sunkiau kontroliuot stabdyma. Del stabdziu dar mastysiu, gal siaip koki diska plaukiojanti uzsimesiu su geresniu suportu. Aftermarketo sitam dalykui yra pakankamai