nematau didelio skirtumo. šedovui irgi turėjau klymerio manualą - pilnai užteko viskam ką dariau su baiku. vitoj to, kad mokėt tiek daug už originalų - geriau tada paimti oem detalių katalogą
man tai toks klausimas kilo - gal ponai baikeriai nauju traktoriu prisipirke kita sezona net ir vazinet pradesit? ;) Ar cia siaip garazui papuost pirkot
ezhiukas wrote:man tai toks klausimas kilo - gal ponai baikeriai nauju traktoriu prisipirke kita sezona net ir vazinet pradesit? ;) Ar cia siaip garazui papuost pirkot
hehe, kol kas tik šiame kaNpelyje apie važinėjimą kalbama. Tas yr gerai. Visur kitur girdžiu tik "padrąsinimus" koks HD gendantis, todėl važinėja japonais ir galvos nesuka.
O manualas daiktas reikalingas. Antraip galima nusivažiuoti iki kito kraštutinumo, kai esi tik vairuotojas ir poliruotojas, o varžtą atsukti važiuoji į servisą.
as cia daugmaz vizualizuoju KONKRETU keliavima, kai tasem ir dezem nukabinetas visas motociklas.
kol kas labiausiai kas man patiko tai (kartais foruma paskaitancio) kolegos U-16 setup'as: Kawasaki ZZR 1100 su plastikinem dideles talpos dezem. susikraut gali kiek nori, uzsirakina, o atvaziavus i nakvynes vieta gali kiekviena deze nuimt ir nusinest kaip lagamina. fantastisch!!!
na jei imt traktorius su plastikinem dezem, tai irgi lygiai tas pats - uzsirakina, lengvai nusiima. Maniskio odines irgi rakinasi, tik va norint nuimt jau reikia tris varztelius atsukt. Nera patogu. Bet mano odines talpesnes nei plastikines