kawasaki ir gonda dabar jau sedi abu desineje ir abu uzh vieno stalo ir visi abieju markiu aparatai (unitazai, panasonikai, diortai, gazonakasilkos) stovi vienoj kruvoj. abiem markemis prekiauja mano geri biciuliai. todel ish ju niekada nieko ir nepirksiu.
efk0nas wrote:Realybė tokia, kad garantija teikia gamintojas ir ji yra worldwide. O vietiniai dileriokai mėgsta išsipisinėti.
realybėj, po žodžio worldwide būna tekstas smulkiu šriftu, siaurinančiu "worldwide" sampratą ...kaip ir draudimas nuo mirties, kuris nevisada išmokamas mirties atveju ;)
efk0nas wrote:Realybë tokia, kad garantija teikia gamintojas ir ji yra worldwide. O vietiniai dileriokai mëgsta iðsipisinëti.
Gamintojas pats atsiunčia reikalingas detales pakeitimui. Vienam nesenai pasirodžiusiam modeliui buvo toks atvejis. Atsiuntė dalį, pakeitėm.
Worldwide garantijos nėra. Yra skirtingos rinkos - Amerika ir Europa. Netgi dalių, kurios yra specifinės amerikiniam modeliui užsakyti negalima. Čia gamintojo politika, o ne vietinių dilerių.
Nu, nežinau, gal klystu, bet kai neseniai varčiau LT salone pirkto nuliovo Kipiko garantinį, ten buvo pateikiami worldwide esantys servisų adresai ir apie jokius apribojimus kalbant nemačiau.
bandau googlint bet nerandu, reiketu suieskoti amerikietisko honda motociklo garantijos teksta ir paziuret kaip yra is tikruju.
namie turiu savo RR user manuala, tik pas mane europinis modelis, gali ir skirtis.
efk0nas wrote:Ė, o rimtai? Galiu pas vietinį dilerį nuvažiuot ir tikėtis ko nors ar čia jau tipo amerikanskas = beteisis?
Realybė tokia, kad amerikonams servisas Amerikoj.
realybe tokia, kad axujieline litovcai tyngi savo subine krutint ir tuo bent kiek pasidomet
rekolas ir afrikoj rekolas, todel normalus dyleris ji daro besalygiskai. ir babkes uz tai gauna is hondos.
taskas
Manau, čia ne tingėjime reikalas, o bendroj parkėj dėl pigesnių motų iš Amerikės. Tipo, iš jų neperka dėl to, tai jie ir neaptarnauja.
Man šitoj vietoj labai patiko Nissan'o serviso požiūris: px Amerika ar Pietų Afrika - vežk tik ir remontuojam. Supranta, kad, jei ne pas juos, tai pas kitus iaudis pasidarys. Matyt, jiems apie lojalauks kliento požiūrio formavimo naudą aiškint nereikia.
efk0nas wrote:Manau, čia ne tingėjime reikalas, o bendroj parkėj dėl pigesnių motų iš Amerikės. Tipo, iš jų neperka dėl to, tai jie ir neaptarnauja.
Man šitoj vietoj labai patiko Nissan'o serviso požiūris: px Amerika ar Pietų Afrika - vežk tik ir remontuojam. Supranta, kad, jei ne pas juos, tai pas kitus iaudis pasidarys. Matyt, jiems apie lojalauks kliento požiūrio formavimo naudą aiškint nereikia.
nezinau kaip, bet as del rekolo kreiciausi tiesiai i honda europe, kurie pasiule kreiptis i honda poland.
tada lenkai viska suorganizavo artimiausiame dylershipe ir viskas. po savaites turejau naujas nemokamas dalis bei nemokama ju keitima*
Yvl wrote:nujo, čia panašiai kaip kad aš nusipirkčiau Doosan'a amerikėj, ir storms man jo neremontuotų ybo ne iš jo pirktas.. nu durnelis būtų gi, ane?
remontuociau!
o jei dar mane i ta amierika nusiveztum, tai remontuociau beveik pigei!