2006-2007 Fireblade recall

Motociklų konstrukcijos klausimai, remontas
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Nu ten tas pats pastatas. Įeini pro pagrindines duris ir matai:
- į dešinę eisi, karvute myksi
- į kairę suksi, varlyte kvarksi

vien nelaimės #-o
Last edited by efk0nas on 28 Dec 2007, 22:37, edited 1 time in total.
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

:withstupid:

lohams aiskinu:

kawasaki ir gonda dabar jau sedi abu desineje ir abu uzh vieno stalo ir visi abieju markiu aparatai (unitazai, panasonikai, diortai, gazonakasilkos) stovi vienoj kruvoj. abiem markemis prekiauja mano geri biciuliai. todel ish ju niekada nieko ir nepirksiu.

aciu uzh demesi

Image
Vito
Pastovus ganerio lankytojas

Post by Vito »

tckd wrote:ne puslapis o gedulas :pottytrain:
kaip ir visu ten kauno moto kantoru..
kawasaki, ktm, etc :roll: ten gal daro ir priziuri tas pac pilietis..?
Daug šneki.
Vito

Post by Vito »

efk0nas wrote:Ë, o rimtai? Galiu pas vietiná dilerá nuvaþiuot ir tikëtis ko nors ar èia jau tipo amerikanskas = beteisis?
Realybė tokia, kad amerikonams servisas Amerikoj.
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Realybė tokia, kad garantija teikia gamintojas ir ji yra worldwide. O vietiniai dileriokai mėgsta išsipisinėti.
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

efk0nas wrote:Realybė tokia, kad garantija teikia gamintojas ir ji yra worldwide. O vietiniai dileriokai mėgsta išsipisinėti.
realybėj, po žodžio worldwide būna tekstas smulkiu šriftu, siaurinančiu "worldwide" sampratą ...kaip ir draudimas nuo mirties, kuris nevisada išmokamas mirties atveju ;)
How does you do?
Vito

Post by Vito »

efk0nas wrote:Realybë tokia, kad garantija teikia gamintojas ir ji yra worldwide. O vietiniai dileriokai mëgsta iðsipisinëti.
Gamintojas pats atsiunčia reikalingas detales pakeitimui. Vienam nesenai pasirodžiusiam modeliui buvo toks atvejis. Atsiuntė dalį, pakeitėm.
Worldwide garantijos nėra. Yra skirtingos rinkos - Amerika ir Europa. Netgi dalių, kurios yra specifinės amerikiniam modeliui užsakyti negalima. Čia gamintojo politika, o ne vietinių dilerių.
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Nu, nežinau, gal klystu, bet kai neseniai varčiau LT salone pirkto nuliovo Kipiko garantinį, ten buvo pateikiami worldwide esantys servisų adresai ir apie jokius apribojimus kalbant nemačiau.
w919
Raudondvario karjero siaubas

Post by w919 »

bandau googlint bet nerandu, reiketu suieskoti amerikietisko honda motociklo garantijos teksta ir paziuret kaip yra is tikruju.
namie turiu savo RR user manuala, tik pas mane europinis modelis, gali ir skirtis.
How do you get fast lap times? With ease.
storms
Dievo treneris

Post by storms »

Vito wrote:
efk0nas wrote:Ė, o rimtai? Galiu pas vietinį dilerį nuvažiuot ir tikėtis ko nors ar čia jau tipo amerikanskas = beteisis?
Realybė tokia, kad amerikonams servisas Amerikoj.
realybe tokia, kad axujieline litovcai tyngi savo subine krutint ir tuo bent kiek pasidomet
rekolas ir afrikoj rekolas, todel normalus dyleris ji daro besalygiskai. ir babkes uz tai gauna is hondos.
taskas
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Manau, čia ne tingėjime reikalas, o bendroj parkėj dėl pigesnių motų iš Amerikės. Tipo, iš jų neperka dėl to, tai jie ir neaptarnauja.

Man šitoj vietoj labai patiko Nissan'o serviso požiūris: px Amerika ar Pietų Afrika - vežk tik ir remontuojam. Supranta, kad, jei ne pas juos, tai pas kitus iaudis pasidarys. Matyt, jiems apie lojalauks kliento požiūrio formavimo naudą aiškint nereikia.
storms
Dievo treneris

Post by storms »

efk0nas wrote:Manau, čia ne tingėjime reikalas, o bendroj parkėj dėl pigesnių motų iš Amerikės. Tipo, iš jų neperka dėl to, tai jie ir neaptarnauja.

Man šitoj vietoj labai patiko Nissan'o serviso požiūris: px Amerika ar Pietų Afrika - vežk tik ir remontuojam. Supranta, kad, jei ne pas juos, tai pas kitus iaudis pasidarys. Matyt, jiems apie lojalauks kliento požiūrio formavimo naudą aiškint nereikia.
nezinau kaip, bet as del rekolo kreiciausi tiesiai i honda europe, kurie pasiule kreiptis i honda poland.
tada lenkai viska suorganizavo artimiausiame dylershipe ir viskas. po savaites turejau naujas nemokamas dalis bei nemokama ju keitima*

*- olshtyne
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

nujo, čia panašiai kaip kad aš nusipirkčiau Doosan'a amerikėj, ir storms man jo neremontuotų ybo ne iš jo pirktas.. nu durnelis būtų gi, ane? :)
Peace ДА!
storms
Dievo treneris

Post by storms »

Yvl wrote:nujo, čia panašiai kaip kad aš nusipirkčiau Doosan'a amerikėj, ir storms man jo neremontuotų ybo ne iš jo pirktas.. nu durnelis būtų gi, ane? :)
remontuociau!
o jei dar mane i ta amierika nusiveztum, tai remontuociau beveik pigei!
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

storms wrote:remontuociau!
o jei dar mane i ta amierika nusiveztum, tai remontuociau beveik pigei!
o va kitų brandų dyleriai siunčia nakum, kaip rodo tamistos ir kitų kaliegų praktika...
lietuviškas biznio modelis kai saka...
Peace ДА!
Post Reply