Sportinis vaziavimas ir zaidimai

Viskas apie motociklų sportą
storms
Dievo treneris

Post by storms »

Username wrote:Smagus TT, nors fizika vietomis biski slubuoja bet vistiek galiu pasakyti kad geresnis geimas negu visi tie MotoGP200X su arkadiskom fizikom.

Beje, Storms, as PS3 neturiu o PS2 oficialiai turiu bet realiai virs 2 metu neturiu ir nelieciau...taip kad cia ne pristavkese esme. PC tam tinka puikiai :)
turi TT anty PC?
dok ka?
wundis
Raudondvario karjero siaubas

Post by wundis »

storms wrote:
Username wrote:Smagus TT, nors fizika vietomis biski slubuoja bet vistiek galiu pasakyti kad geresnis geimas negu visi tie MotoGP200X su arkadiskom fizikom.

Beje, Storms, as PS3 neturiu o PS2 oficialiai turiu bet realiai virs 2 metu neturiu ir nelieciau...taip kad cia ne pristavkese esme. PC tam tinka puikiai :)
turi TT anty PC?
dok ka?

jo skaitau as irgi noriu TT ant PC. dokit ka ? i eftepe !
+2/-14
Username
Dievas

Post by Username »

Ne, TT ant PC kiek zinau nera...is kur jus cia tai istrauket :dontknow:
Image
storms
Dievo treneris

Post by storms »

Username wrote:Ne, TT ant PC kiek zinau nera...is kur jus cia tai istrauket :dontknow:
tai duok ka kito
kas geriausia
w919

Post by w919 »

Username wrote:Ne, TT ant PC kiek zinau nera...is kur jus cia tai istrauket :dontknow:
TT kurejas - Polyphony Digital, yra Sony padalinys, butu labai keista jei jis portintu zaidimus konkuruojanciai platformai. :)
How do you get fast lap times? With ease.
Username
Dievas

Post by Username »

Jeigu trasa nori pazinti tai geriausiai su masinom.

Su motais normaliu geimu kaip sakiau nera.
Image
Username
Dievas

Post by Username »

w919 wrote:
TT kurejas - Polyphony Digital, yra Sony padalinys, butu labai keista jei jis portintu zaidimus konkuruojanciai platformai. :)
Pala pala apie koki mes TT kalbam? Apie ant GT4 variklio pastatyta TT?

Nee, tas nera fainas (nu motai atrodo tikroviskai ir ten dalis GT serijos gerio yra), bet fizika ten levoka siaip.

As kalbejau apie sita...Suzuki Isle of MAN TT...taip jis vadinasi? Va ten tai idomus geimas. Bet jis kiek zinau irgi tik ant PS2...
Image
w919

Post by w919 »

Username wrote:
w919 wrote:
Pala pala apie koki mes TT kalbam? Apie ant GT4 variklio pastatyta TT?

Nee, tas nera fainas (nu motai atrodo tikroviskai ir ten dalis GT serijos gerio yra), bet fizika ten levoka siaip.

As kalbejau apie sita...Suzuki Isle of MAN TT...taip jis vadinasi? Va ten tai idomus geimas. Bet jis kiek zinau irgi tik ant PS2...
Taip, kalba apie Tourist Trophy ant GT4 variklio. Man didziausias jo fun yra butent daugybe grazu motociklu ir trasu.

Dar yra TT Superbikes, Jester gaminys. Pasakysiu taip - su juo zaisti reikia pasisventimo ir DAUG laiko. :) Vienas geimeris forume yra palygines zaidima siuo geimu su siulo verimu i adata. :)
Bet mane jis VEZA. :)

Del Tourist Trophy - ten IMO savotiska ne fizika, o valdymas. Taciau nezinau kiek esi prazaides, su rimtesniais motociklais, pvz Moriwaki CBR600RR jis pasidaro LABAI panasus i TT Superbikes.
Username
Dievas

Post by Username »

Esu bandes visus modelius, ne netokia fizika kokia turetu buti. Vartosi labai lengvai i sonus ir matosi toks arkadiskumas. Beto top speed netikroviski visu modeliu (unreal kaip sakant).

Tas Suzuki TT isle of man tai gerulis siaip.
Image
w919

Post by w919 »

Username wrote:Esu bandes visus modelius, ne netokia fizika kokia turetu buti. Vartosi labai lengvai i sonus ir matosi toks arkadiskumas. Beto top speed netikroviski visu modeliu (unreal kaip sakant).

Tas Suzuki TT isle of man tai gerulis siaip.
Yep, fizika nusipelno didziausiu pagyrimu. Ypatingai vairavimo priklausomybe nuo gazo. Ir sukibimo ribos pojutis.

Minusai:
- kairioj analogue svirty isdroziau griovely nuo laikymo "pasilenkus", del ko pradejo prasciau vairuotis, reiks keist joysticka. Skaitau visai nereikalingas ir trukdantis featureas. "Poliphoninis" TT reikalauja pasilenkti tik kai kuriose rungtyse.
- onboard rezime vaizdas vartosi guldant motocikla, kas prasilenkia su realybe - neimanoma vaziuot, tenka zaist "is lauko" - not my favourite :)
- varzovu GUMINIS AI. Ant tiek guminis, kad labiau negu bet kur kiek esu mates - nesvarbu kiek atsiplesi vistiek pavys, o jeigu atsiliksi 10 km, tai 2 km iki finiso pirmi 4 nugrius ir galesi juos aplenkt. Bullshit. :) Bet TT aisku yra visas apie vaziavima VIENAM, todel galima nekreipt demesio. :)
-kai kuriu rungciu laiko limitai ziauriai uzkelti, praeit uztrunka valanda. :)

Btw, kad jau pradejau tuo tarpu Polyphono TT didziausias minuasas - stabdymo kelio pojutis, nerealu ir reikia ilgai pratintis.

Galiu isirasyti prie kitu darbu kuriu vis nera laiko padaryt :) seniai noriu parasyti siu abieju geimu review i naujienas.
storms
Dievo treneris

Post by storms »

video medziaga desi?
:D
w919

Post by w919 »

storms wrote:video medziaga desi?
:D
hehe, gaila USB i PS netiko, wheelie contest by storms and nepykit butu ten i tema!! :D

teoriskai butu galima nucapturint i kompa, bet turetumet viska pakartot. :D
storms
Dievo treneris

Post by storms »

jamam alu, as jamu bueli, nepykit 10 ninja ir pirmyn
w919

Post by w919 »

storms wrote:jamam alu, as jamu bueli, nepykit 10 ninja ir pirmyn
ajo tiksliai, Buell ant TT - the best wheelie bike is visu zaidimu!!! :D
storms
Dievo treneris

Post by storms »

stoppie irgi
Post Reply