yra vilniuj (kirtimuose). serviso pavadinimo nepamenu, skambinti galima tiesiai dazytojui
Sergej 861248164
tikrai dirba kokybiskai. nepigiausi, bet i karta suprantu, kad ne tai yra kriterijus?
lyginimo darbus ten atlieka kitas kolega.
baka lygino kelis kartus, padare gerai net ir nepatogu lyginimui (nera priejimo is vidaus, dar papildomus itvarus bakui nulaikyti ir t.t.) vtr'o baka.
mindaugasa vol.2 wrote:yra vilniuj (kirtimuose). serviso pavadinimo nepamenu, skambinti galima tiesiai dazytojui
Sergej 861248164
tikrai dirba kokybiskai. nepigiausi, bet i karta suprantu, kad ne tai yra kriterijus?
baka lygino kelis kartus, padare gerai net ir nepatogu lyginimui (nera priejimo is vidaus, dar papildomus itvarus bakui nulaikyti ir t.t.) vtr'o baka.
Ačiū!Kriterijus šį kartą - kad potencialūs motociklo pirkėjai nebadytų pirštais.
Vito wrote:Kaune galeciau rekomenduoti labai gera.
Gal galima bûtø tau perduoti bakà (ir bonkæ), o tu jam mesteltum? Jeigu taip, tai tinka!
Be abejo pagelbeciau siuo klausimu jei tik sugalvosi
Draugui daze 1000 K6 baka ir galine plastmase su dangteliu (to kur vietoj galines sedynes). Bakas kol kas nenudazytas, nes dar lipdukai nepadaryti, o galas nudazytas. Tiek mano, tiek draugo ivertinimas - puikiai.
Info - sie darbai (iskaitant dazus) kastuos 250 Lt.
Vito wrote:
Draugui daze 1000 K6 baka ir galine plastmase su dangteliu (to kur vietoj galines sedynes). Bakas kol kas nenudazytas, nes dar lipdukai nepadaryti, o galas nudazytas. Tiek mano, tiek draugo ivertinimas - puikiai.
Jeigu kainos tokios kaip rašai, tai norėčiau jam įduot visą spoilerių komplektą. Paderinsiu nuvežimą iki tavęs pranešiu.
P.S. atrodo neturiu tavo tel. nr., gali brūkštelt į privatą?
mindaugasa vol.2 wrote:yra vilniuj (kirtimuose). serviso pavadinimo nepamenu, skambinti galima tiesiai dazytojui
Sergej 861248164
Aèiû!Kriterijus ðá kartà - kad potencialûs motociklo pirkëjai nebadytø pirðtais.
Vito wrote:Kaune galeciau rekomenduoti labai gera.
Gal galima būtų tau perduoti baką (ir bonkę), o tu jam mesteltum? Jeigu taip, tai tinka!
galparasysiu nesamone, bo esu gyrtas
BET
dazymas per kelis kartus yra blogas. ibo nesigauna uzmaisyt tokiu paciu dazu
Last edited by storms on 26 Jan 2008, 12:22, edited 1 time in total.