Naujiems MF nariams (prisistatymai)
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
Wilkolakis wrote:Laba diena,![]()
jau buvau kazkada priseregistravus i sena motofrakcija. Vardas Juste, pagal specialybe ir pomegius atrodo ne visai i ta foruma pataikiau, bet jauna ir simpatiska gydytoja juk visur reikalinga
na ar "jauna ir simpatiska" - palik sprest kompeptetteingai komisijai
be to paziurek kokia sumaisti sukelei tokiu netiketu pasirodymu, anava storms'as visai suskystejo, o Arvis pradejo nevalingai seiletis ! Ech ! Pavasaris !
+2/-14
daktare sitas eilutes rasau su gipsu, ar galima taip?Wilkolakis wrote:Laba diena,![]()
jau buvau kazkada priseregistravus i sena motofrakcija. Vardas Juste, pagal specialybe ir pomegius atrodo ne visai i ta foruma pataikiau, bet jauna ir simpatiska gydytoja juk visur reikalinga
gal man reikalinga ramybe ir grynas oras?
less teeth, more tits.
uzdejau minusaWilkolakis wrote:Laba diena,![]()
nes nusenes slykstus senis kompanijoje irgi visad reikalingas, ne?
O kokia ten jauna ir ar simpatiska pamatysime greitu laiku.
Laukiu nesulaukiu momento.
—
didzhej
didzhej
sveiki VISIw919 wrote:Welcome Nauris! Rimtu useriu daugeja!
SORRY jei cia kazkokias taisykles, per apsileidima, pazeidziau [-o<
manau man cia patiks, kazkaip nuosirdus ir protingi zmones cia renkasi
siaip as senas motociklistas, man 31m., seima, vaikai... kultivuoju moto versla, importas is JAV(motai, dalys) ir moto serviso paslaugos(darbam garantijos ir tt), ir siek tiek lekiu ziede.
Tai tiek, prasom neisvyt.
867608060
[email protected]
Aciu, Nauris