kiek zinau ten yra "check engine" lempute. Kazkas negerai su elektronika, gal koks daviklio laidas kur nors nepajungtas
O desinej pusej rakto formos lempute - security, naudojama kai sumontuota signalizacija.
o man atrodo pas tave paprasciausiai kazkas netvarkoj su laidais ar kokiais saugikliais. Pabandyk pereit per fiskes, paklibint, susiziurek saugiklius ar visi sveiki, pajudink reliuskes ar tikrai gerai kontaktuoja. Jei ilgiau ant lauko prastovejo, galejo koks kontaktas apaugt, po to ir sviecia visokios mistines lemputes
Teo wrote:1) savo manuala irgi paskolines, bet kažkaip nepamenu, kad būčiau skaitęs ten kažką protingo šiuo klausimu.
va kaip atrodo minėtoji mistinė lempela:
2) visai nedega akumo lempela (yprastai - įjungus degimą ji užsidega, o išjungus - užgesta). gal čia koks amerikanskas navarotas?
kažkas minėjo, kad keitė vairo kontrolsus į chrominius. Man reikia juodo sankabos kronšteino, o taip pat priglausčiau standartines gumines rankenėles, arba tik gazo rankeną
Teo wrote:kažkas minėjo, kad keitė vairo kontrolsus į chrominius. Man reikia juodo sankabos kronšteino, o taip pat priglausčiau standartines gumines rankenėles, arba tik gazo rankeną
Turiu kranshtejna,
taip pat turiu rankenele (atrodo), neturiu gazo rankenos.
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."