Naujiems MF nariams (prisistatymai)

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

ipisau minusa
sekantis minusas irgi bus
ir dar sekantis bus...

smaikstus ble baisiai :chain:

:albino:

didzhej
wundis
Raudondvario karjero siaubas

Post by wundis »

uz humoro jausma buvima vietoj norejau paskatint pliusu, bet atsiminiau kad be pagarbos toli nenueisim ir paskatinau minusu! :ANAL:
+2/-14
nepykit
Kacergos extrymas

Post by nepykit »

Priminimas naujausiems juzeriams!
nepykit wrote:Naujiems nariams rekomenduojame teisingai užpildyti registracijos informaciją, o tai padarius parašyti prisistatymo laišką šioje temoje.
Visiškai neaktyvūs, ar atmestinai užpildę registracijos formą "naujokai" bus trinami be perspėjimo.
Laukiam apsireiskimo! ;-)
nepykit, ne specas
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

kadangi naujokai tik skaito ir neprisistato, skaitau tuoj imsimes smurto :whipping:
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Dar skaitau, kad naujoko registracija avtamatom neturėtų atverti jam visų dvasingųjų forumo kertelių. O jos galėtų tapti prieinamos po xx kiekio įpostinimų. Škias, pamotyvuokim kalbėtis
How does you do?
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

skaitau kad naujokai turetu shveisti shikinyka su dantu sepetukais :albino:
ozas

Post by ozas »

sveiki, uzsiregistravau i sita foruma tikedamasis rasti idomios ir naudingos informacijos, atsakymus i mano klausimus. kolkas neturiu moto, bet greitu laiku zadu isigyti, kolkas lb domina pati technika. tai tikuosi, kad priimsit i savo bendruomine :laughing6:
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

ozas wrote:sveiki, uzsiregistravau i sita foruma tikedamasis rasti idomios ir naudingos informacijos, atsakymus i mano klausimus. kolkas neturiu moto, bet greitu laiku zadu isigyti, kolkas lb domina pati technika. tai tikuosi, kad priimsit i savo bendruomine :laughing6:
nemotyvuotas prisistatymas.
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

ozas wrote:sveiki, uzsiregistravau i sita foruma tikedamasis rasti idomios ir naudingos informacijos, atsakymus i mano klausimus. kolkas neturiu moto, bet greitu laiku zadu isigyti, kolkas lb domina pati technika. tai tikuosi, kad priimsit i savo bendruomine :laughing6:
Aš tai daviau pliusą. Čia gi bičas, kuriam priklauso labai rimta Vilniaus gatvė (nu, kurioj Agropolis stovi!) :prayer:
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
wundis
Raudondvario karjero siaubas

Post by wundis »

nesamone. daviau minusa, bo tuoj prades cia visokie landziot, be motoinventoriu, klausinet kaip supermoto (r6) stabdziu bakely pakeist ir pan.
dar palauk draugu prikvies ir galesim metytis emotikonais ir aiskint kieno nuomone neidomi =;
+2/-14
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

wundis wrote:nesamone. daviau minusa, bo tuoj prades cia visokie landziot, be motoinventoriu, klausinet kaip supermoto (r6) stabdziu bakely pakeist ir pan.
dar palauk draugu prikvies ir galesim metytis emotikonais ir aiskint kieno nuomone neidomi =;

manes irgi nezhavi tie anoniminiai herojai.

vat ka pazistu gyvai - tie ir draugai.

ane, wundi :partyman: :gay: :gayfight: :makeout:
storms
Dievo treneris

Post by storms »

su salyga kad efkunas pasake kad duoda + ir jo nedave, pirma + duosiu as, nes pats oze (ne frakcijos naryje) gyvenu
efk0nas
Slaideriu naikintojas

Post by efk0nas »

Jau daviau :oops:
Teorinio raidinimo būrelio pirmininkas
ozas

Post by ozas »

gal ne taip supratot mane, bet man lb domina ne kiek traukia, o kaip ta galia sukuriama, tai daugiau is teorines puse. nzn ar kas cia zn toki meistra ceslova (dirba virsuluose ir paneruose), bet as pas ji dirbau vasara ir ketinu vel dirbti, nes mane traukia technika :roll:
gonzas
Recpeta

Post by gonzas »

ozas wrote:gal ne taip supratot mane, bet man lb domina ne kiek traukia, o kaip ta galia sukuriama, tai daugiau is teorines puse. nzn ar kas cia zn toki meistra ceslova (dirba virsuluose ir paneruose), bet as pas ji dirbau vasara ir ketinu vel dirbti, nes mane traukia technika :roll:

zinosim kur nesikreipti
Post Reply