taigi susirandi europini stopa ir praeisi. Nemanau kad taip jau nieks ir neturi paskolint. Is lenku visas detales kiek pirkau, viskas buvo europinio standarto. Tie kas seniau remontavosi harlius, manau ir stopa turetu turet. Visgi ebejus anksciau nebuvo toks populiarus, dauguma is lenku pirkdavo
ezhiukas wrote:nu ziurek, tvarkykis greiciau. Bo sestadieni +12 zada, noretusi pasivazinet jau
davai aš tau savo 4 amerikoniškus posūkius kol biurokratija susitvarkys, bo dabar viskas tarp dangaus ir žemės. O tavo europiniams nieko nenutiks kol garaže. Priedo American Iron naujas numeris, mmm?
jei tik to reiktu tai butu galima sutart. Bet kad ir veidrodelio reikia
bet gal ten sodininkų bendrijos pirmininkas nedirba
Jo, tie nors lietuvius rašytojus-klasikus vertina, ale vistiek į šikną lys E markiruotės ieškoti.
Beje, sodininkas net prie ezhiuko europinių posūkių prisipiso mol pagal markiruotę nevienodi, nesimetriški. PZDCBLIAT!!!! kokia nors nukrušta sovietinė gazelka praeitu per kaip per sviesta su savo leNpom, o čia blet su padidke eGzpertas 3 minutes atšvaitą tyrinėja. NES NE RUSIŠKAS, O IŠ AMERIKOS
ezhiukas wrote:siaip tai veidrodukus as turiu, bet reikia verzlyciu kad juos prisukt. Su naujais nebuvo, o sena paskolinau su verzlyte...
tai tegu Traxas atau atiduoda tavo veidrodžius, o aš jam duosiu savo su veržlėm, o patom iš jo perimsiu atgal su tavo posūkių stiklais Vo kokia šeimyninė ranga gausis
Yvl wrote:blet tai globalines problemas sprendziat..
as va daug rimtesne beda turiu: neapsisprendziu, vaziuot siandien ar nevaziuot?
neproblema - šiandien "per netyčia" prasmaugiau 11 mylių. Vairuotojai žiūrėjo kaip į ufonautą - suprask, anksti dar jiems su baikais, kol sniegas nenutirpęs
ezhiukas wrote:siaip tai veidrodukus as turiu, bet reikia verzlyciu kad juos prisukt. Su naujais nebuvo, o sena paskolinau su verzlyte...
tai tegu Traxas atau atiduoda tavo veidrodžius, o aš jam duosiu savo su veržlėm, o patom iš jo perimsiu atgal su tavo posūkių stiklais Vo kokia šeimyninė ranga gausis
Nu man taip tinka idealiai. Stopas jaučiu bus.
Ežį - būsi šiandei garaže?