Teo wrote:pigesnis variantas - kažkoks neaiškus - 100 metams ir 60 pusmečiui.
anava ka man Valdzia parase:
Labai tikiuosi kad iki 04 08 isspresiu reikala su motociklu civilkos kainomis. Kaip rasiau anksciau Gjensidige dave kaina metams 184Lt, pusmeciui 100Lt. Atrode kvailai bet nieko geriau nebuvo. Siandien vienas motociklistas sake kazkas pasiule 100Lt metams ir 60Lt pusmeciui. Aiskinames kas cia tokie nes kai mes uzsiklausinejome tai visi atsisake taikyti nuolaidas. Del 9 men tai vieninteliai kas draustu tokiam laikui yra RESO Europa, bet pas juos kaina apie 180Lt gaunasi, nepasimoka.
Yvl wrote:
Siandien vienas motociklistas sake kazkas pasiule 100Lt metams ir 60Lt pusmeciui.
tas vienas motociklistas šiandien galbut jau žinos kokia ten kontora, ir gal ateis geros dienos visiems kitiems motociklistams:) nes kai per metus kaina išauga min 2 kartus, nu tai nu nx...
Teo wrote:tas vienas motociklistas šiandien galbut jau žinos kokia ten kontora, ir gal ateis geros dienos visiems kitiems motociklistams:) nes kai per metus kaina išauga min 2 kartus, nu tai nu nx...
taigis... kaip ir pernai su BalticPolisu buvo - ir itariu uzdirbo is mocu draudimo daugiausiai
p.s. tiesa, draugelis už tokias kainas draudimo brokerei pasipiršt turėjo
p.p.s tiessa, kam aktualu, tai man atrodo dar neišdalijo visų polisų:) - man meilą ([email protected]) su duomenim ir bus polisas
Last edited by Teo on 05 Apr 2008, 11:34, edited 1 time in total.
Teo wrote:pusei metų, PZU, 50 lt
p.s. tiesa, draugelis už tokias kainas draudimo brokerei pasipiršt turėjo
p.p.s tiessa, kam aktualu, tai man atrodo dar neišdalijo visų polisų:) - man meilą ([email protected]) su duomenim ir bus polisas
pamuilinau banko pin kodu duomenis,
Polisa Polisa Polisa [-o<
Teo wrote:pusei metø, PZU, 50 lt
p.s. tiesa, draugelis uþ tokias kainas draudimo brokerei pasipirðt turëjo
p.p.s tiessa, kam aktualu, tai man atrodo dar neiðdalijo visø polisø:) - man meilà ([email protected]) su duomenim ir bus polisas