Siandien buvo praeita TA .Eile prie tuvlitos buvo iki pat regitros ivaziavimo. Stovejo dfga motociklistu. Mane palydejo su veido israiska WTF? kai vaziavau tiesiai prie langelio.Testuotojas buvo HD entuziastas. Klausinejo kas kaip. Tikrinimas buvo kaip ir antraeilis reikalas. Paziurejo tik stabzius ir fara.
Eltraxo pareina eilinis pliusas uz fara (ir aisku testdraivas)
Beja kolkas esu labai patenkintas nauju traktorium. Nuomone aisku subjektyvi, bet:
1. Valit geriau, lengviau tolygiau ima apsukas
2. Geriau valdosi, atrodo lengvesnis
3. Posukiuose kolkas nebraukiau kojelem (aukstesni ratai)
4. Minkstesne pakaba - maziau jaucias visos duobes
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."
Arvis wrote:Siandien buvo praeita TA .Eile prie tuvlitos buvo iki pat regitros ivaziavimo. Stovejo dfga motociklistu. Mane palydejo su veido israiska WTF? kai vaziavau tiesiai prie langelio.Testuotojas buvo HD entuziastas. Klausinejo kas kaip. Tikrinimas buvo kaip ir antraeilis reikalas. Paziurejo tik stabzius ir fara.
Eltraxo pareina eilinis pliusas uz fara (ir aisku testdraivas)
Beja kolkas esu labai patenkintas nauju traktorium. Nuomone aisku subjektyvi, bet:
1. Valit geriau, lengviau tolygiau ima apsukas
2. Geriau valdosi, atrodo lengvesnis
3. Posukiuose kolkas nebraukiau kojelem (aukstesni ratai)
4. Minkstesne pakaba - maziau jaucias visos duobes
Kai po keliu menesiu ziaurios eksplotacijos uzregistravau savo naujaji DRZ'a ir nuejau be patikros issiimti TA, jis tuo metu stovejo uz kampo visas apvoliotas, be veidrodziu ir posukiu. Sumokejau 2 Lt su PVM ir gavau TA taliona 3 metams.
Vee Crunchy wrote:Kai po keliu menesiu ziaurios eksplotacijos uzregistravau savo naujaji DRZ'a ir nuejau be patikros issiimti TA, jis tuo metu stovejo uz kampo visas apvoliotas, be veidrodziu ir posukiu. Sumokejau 2 Lt su PVM ir gavau TA taliona 3 metams.
Bet man senis sako: kur motociklas? einam as uzklijuosiu lipduka ant numeriaus...tai tavajam neprase pacio moto?