NMSF C600 ir C1000
vuo blemba. prabangus! nu tai preleg antradieni, negalim gi su nematuotu slegiu lekt!gonzas wrote:nu ner ka cia komentuot.
pernai kai per gonkes (kai ponas bronza laimejot) ejau pas Juliuka skolintis manometro, tai pasakiau kad nx reik isigyt komandai SAVO MANOMETRA. tai Donce ir parveze.
sumokejau kazka apie 36 eurus man rodos. dabar naudoju hyundajuj ir barmalejuj.
How do you get fast lap times? With ease.
ziuriu jau nusioftopinom.Vito wrote:Atpisim per ten, kur labiausiai nenoretum.gonzas wrote:
tai prileksiu su savo Barmalejum ir kirsiu trasa prineshdamas purvo. tai bus kazkur.................... na ten, kur maziausiai tikesites
Vito, eik suzinok pas Vyteni, ar atsirado priekiniu sparnu mano hardui.
o bet bajaris buvo su klasem. Kaip zinia, planavau startuot B1200, bet i sita klase uzsiregistrino tik 4 (2 latviai, 2 estai), ir blin jie vazevo net 6 sekundem prasciau uz NSMF C1000 klase, tad nusprendem komandoje kad turiu vaziuot C1000 su stipresniais varzovais
, B1200 buciau vazeves is viso be konkurencijos, o C1000 nugalet nebuvo lengva
starta vel pramiegojau
, bet siaip uzvazevimas buvo gana sklandus
starta vel pramiegojau
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
a Mindaugai, dar sposas buvo... sekmadienio rytas buvo ukanotas, as vaziuodamas is namu, uzsukau i dirbtuves, ir manau lietaus padangas psijamsiu del visa ko, maz ant kvalos uzlis ar ka... atvazevau, ruosiuos, mechanikui sakau dw man sumesk lietaus padangas va kur atveziau, ant tu ratu kur vakar trefkem naudojom, na ir kuiciuosi... girdziu, Nauri, o ble kokias tu cia padangas atsiveziai, ateinu, a jos blin R16,5, skirtos reisinginiams ratlankiams... ir kur as tas padangas gavau?mindaugasa vol.2 wrote:Konkrechiai Nauriui konkrechiai +1
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
blia! geras! daba mastau, kad i diametra niekad neziurejau ir jie aplamai nebuvo ivardinti?!? bet sviechiasi ebejui arba nebuvo is viso paminejas kiaule vokietys, arba ikale 17'. dabar jau nepatikrinsiuNauris wrote:a Mindaugai, dar sposas buvo... sekmadienio rytas buvo ukanotas, as vaziuodamas is namu, uzsukau i dirbtuves, ir manau lietaus padangas psijamsiu del visa ko, maz ant kvalos uzlis ar ka... atvazevau, ruosiuos, mechanikui sakau dw man sumesk lietaus padangas va kur atveziau, ant tu ratu kur vakar trefkem naudojom, na ir kuiciuosi... girdziu, Nauri, o ble kokias tu cia padangas atsiveziai, ateinu, a jos blin R16,5, skirtos reisinginiams ratlankiams... ir kur as tas padangas gavau?mindaugasa vol.2 wrote:Konkrechiai Nauriui konkrechiai +1
kul, tegu paguli, paimsiu kai pro kauna shoksiu.
hehe, man vis chiudijosi ju aukschio/plochio santykis keistas, o cia matyt kad kompensuoti mazesni diametra?
cross cojones PC
Mat ji galas, ikisiu ir as savo trigrasi.Nauris wrote:o bet bajaris buvo su klasem. Kaip zinia, planavau startuot B1200, bet i sita klase uzsiregistrino tik 4 (2 latviai, 2 estai), ir blin jie vazevo net 6 sekundem prasciau uz NSMF C1000 klase, tad nusprendem komandoje kad turiu vaziuot C1000 su stipresniais varzovais, B1200 buciau vazeves is viso be konkurencijos, o C1000 nugalet nebuvo lengva
![]()
starta vel pramiegojau, bet siaip uzvazevimas buvo gana sklandus
Nu sita... taigi... C-600 klase rato laikais ir bendru lenktyniu laiku atpiso C-1000 klase