Bekompromisis matalinimas unt ratele
Bekompromisis matalinimas unt ratele
As suprantu, kad tikru baikeriu uzsivadinti gali tik tada kaip nuvaziuoji wheeliendamas ~200 metru, taigi... as nemoku wheelinti, o noriu!
Tips? Tricks? Kodel man pakelus issigastu ir atleidziu gazeli, kuria siknos vieta atasvara daryt? Kodel per visokias nesamones gaunasi uzkelti ratuka? Kodel?
NORIU zinot ir moket, realiai.
Nemeluoju.
p.s. ir kodel koja pastovei nuo pakojo nusoka? (bet cia gal ne ta tema)
Tips? Tricks? Kodel man pakelus issigastu ir atleidziu gazeli, kuria siknos vieta atasvara daryt? Kodel per visokias nesamones gaunasi uzkelti ratuka? Kodel?
NORIU zinot ir moket, realiai.
Nemeluoju.
p.s. ir kodel koja pastovei nuo pakojo nusoka? (bet cia gal ne ta tema)
—
didzhej
didzhej
Isirasau ir as. Pavyksta pakelt nevalingai, tada sistelejama, ir nuleidziama. Dar maciau jutubej pamoka, kur sakoma pradet mokintis kelt stovint. Sedint sunkiau ir pavojingiau. Reikia laikyt koja ant galinio stabdzio beigi pirsta ant sankabos.
Butina si sezona ismokt bent kiek kontoliuojamiau (geras zodis?) tai daryti. Whoopai be vienkes kaip gonzas be kiaushu!
Butina si sezona ismokt bent kiek kontoliuojamiau (geras zodis?) tai daryti. Whoopai be vienkes kaip gonzas be kiaushu!
Добро пожаловать нахуй
tai va ir man, as pakeliu kur nors, nu tiesiojoje, tada kazkas 'off' ir atleidziu gaza... o kaip lekiu per tuos kalniukus, tai savaime kazkaip gaunasi uzsikelus ratuka lekti, bet tai neaukstai, nu tiek, kad tik neliestu. nzn... kazkaip reikia mokytis dar kelti is vietos, nuo 0km/h - iveikiant kliutis triale kokiame padetu ir siaip. Nes soklus tas mano 'husqvista'... baisu kita syk, net ateiti gerai, nes zinai, kad finale ore busi, kuri laika.
—
didzhej
didzhej