Demo baikai
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Na motobalticas kažką murmėjo, kad jei latviai susimils, turės krosboną. Dar kažką nerišliai kalbėjo apie rockerį.
O aš, o aš.. norėčiau pavairuot v.ruodą
Last edited by El Traxo on 08 May 2008, 15:01, edited 1 time in total.
How does you do?
Re: Demo baikai
Sheriu pliusu i snuki!Qu'est ce que c'est wrote:kodel niekas neperka is paveikskliuko?. yra kas ir is dyno kreiviu perka.mindaugasa vol.2 wrote: siandien niekas "is brosiuros" technikos neperka.
Добро пожаловать нахуй
O yra koks nors tarp ju visu skirtumas? Nevalit ir perpisti. Ka ten bandyt?El Traxo wrote:Na motobalticas kažką murmėjo, kad jei latviai susimils, turės krosboną. Dar kažką nerišliai kalbėjo apie rockerį.
edit: ir dar sedi visuose kojom i prieki issisketes kaip ant ginekologinio samalioto!
Добро пожаловать нахуй
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Valinimo samprata jau išrasta, formulė rašoma (realiatyvumo teorija light -valint gali viskas ir niekas vienu metu). Įsivaizuok kas būtų, jei į motosport skyrelį ateitų F16 pilotas ir pasakytų, kad hajabuza (TIK PAVYZDŽIUI) nivalit, nes vat tik faiteris ištiesų valit. Ir koks apskritai jam tarp tų Zingerio mašinėlių skirtumas? Pvz. J. Kairys juokėsi iš F1 pilotų pernešamų G palyginus su akrobatinių lėktuvų pilotų apturimais GRenaz wrote:O yra koks nors tarp ju visu skirtumas? Nevalit ir perpisti. Ka ten bandyt?El Traxo wrote:Na motobalticas kažką murmėjo, kad jei latviai susimils, turės krosboną. Dar kažką nerišliai kalbėjo apie rockerį.
edit: ir dar sedi visuose kojom i prieki issisketes kaip ant ginekologinio samalioto!
How does you do?
Aciu, kad esate.
Kodel jie tada visi perpisti? Dar paklausiu - esu dvi dienos nesiskutes. Ar tikciau i rokerius jei uzsideciau odine liemene? Ar dar paaugint barzda? dar paklausiu (klausiu visu rokeriu) kaip sedet kojom i prieki kai atsuki rankena:
1. Ar kojos nekula i virsu?
2. Ar stipriai reikia laikytis uz vairo?
3. Ar reikia sedet su svitriniu popierium po subine?
4. Nevalit, del to nieko blogo atsukus rankena neatsitinka?

Kodel jie tada visi perpisti? Dar paklausiu - esu dvi dienos nesiskutes. Ar tikciau i rokerius jei uzsideciau odine liemene? Ar dar paaugint barzda? dar paklausiu (klausiu visu rokeriu) kaip sedet kojom i prieki kai atsuki rankena:
1. Ar kojos nekula i virsu?
2. Ar stipriai reikia laikytis uz vairo?
3. Ar reikia sedet su svitriniu popierium po subine?
4. Nevalit, del to nieko blogo atsukus rankena neatsitinka?
Добро пожаловать нахуй
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris