Deivi, cia tu?zhaltas wrote:tai kat mane che pazysta tik w ir dj tay ka man eit nx jau dabar?
Naujiems MF nariams (prisistatymai)
- wundis
- Raudondvario karjero siaubas
Re: Sveiki
o! nezinau kaip jums, o man prisistatymas patiko.TDM wrote:Laba diena visiems, noriu daugiau suzinoti informacijos ir isreiksti savo nuomone, todel ir esu cia, man 20 metu, turiu Yamaha TDM 96m
turiu 2 anketinius klausimus:
1. kodel TDM ir kur su juo vaziuoji
2. is kur suzinojai apie motofrakcija
PS uzdejau pliusa. paskatinimui ir nukreipimui teigiama lingkme.
+2/-14
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Re: Sveiki
mažoka info.TDM wrote:Laba diena visiems, noriu daugiau suzinoti informacijos ir isreiksti savo nuomone, todel ir esu cia, man 20 metu, turiu Yamaha TDM 96m
Perpista?
Valina?
Pravažiuot duosi?
Alu geri? Ai px, gali negert, bile kad geriantiems pastatytum
How does you do?
-
TDM
f
Esu pats i vilniaus, Su TDM vazineju visur kur tik man rejkia, be abejo turiu ir auto, bet jus kaip jau zinot tai moto yra "Power" As senokai ieskojau forumo moto, stai ir radau,patiko man sis forumas, tikiuosi susibendrausim... Norejau paklaust apie suvaziavimus, nu gal kur susitinkat...? Sori kad apie mazai informacijos buvo, tesiog nemegstu daug sneket i tuscia...
-
TDM
Re: g
labadienaTDM wrote:Yamaha TDM 850
duočiau tris minusus:
1) už tai, kad dedi belenkokio dydži fotkes
2) už tai, kad vadinti save turimo motociklo/mašinos vardu yra mažų mažiausiai nebrendyliška
3) už tradicijas, "skatinti" naujokus
ale duosi tik vieną
Re: f
nieka nebus.. teks arba humoro jausma updeitintis, arba tiesiog nepritapsi ciaTDM wrote:Ka as jums ne to darau??? Sedi kieti ir aiskina minusus tik deda... del vardo turiu teise rasyt koki noriu, paziurek i kitus ka rasineja.... PVZ
U-16
nepykit
299km/h
Aeed
okok
Peace ДА!
Re: bv
atrodo, kad tu verki. mes tai tik pokštaujamTDM wrote:prie visko galiu pritapti, tesiog kaip vaikai verkiat, to to nepadariau ir dedat minusus...
p.s. čia galioja savos džiunglių taisyklės- naujokai iš pat karto būna visaip gaidinami ir duchinami, ir jei ištveria, ir pasirodo beesą tikri vyrai - tik tada, slaptos religinės apeigos metu, įšventinami į motofrakcijos riterių gretas...
Last edited by Teo on 12 May 2008, 16:52, edited 1 time in total.