Naujiems MF nariams (prisistatymai)

Visos su motociklizmu susijusios diskusijos
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

nuva, wundis vyresniji broli atsivede... idomu kas cia bus daba? :-k
Peace ДА!
alias
Ganerio lankytojas

Post by alias »

(kas nemėgstat daug skaityti - tiem specialiai paboldinau esmines vietas)

labas vakaras gerbiamosios ir gerbiamieji,

pradėsiu nuo to, kad mėgstu alų, esu Martinas, pagamintas tūkstantis devyni šimtai aštuoniasdešimt trečiaisiais metais Sausio mėnesį, t.y. šiuo metu esu 25 metų amžiaus.

šiuo metu morališkai, fiziškai ir metafiziškai artėju prie A kategorijos teisių gavimo. labai nekantriai laukiu rytojaus vizito pas gydytoją, su viltimi gauti medicininę pažymą, kitaip instruktorius Jaroslavas nepraves man penkių akademinių valandų praktinio vairavimo pamokų.

prisijungti prie šiltos ir nuostabiai visokiai visokios jūsų draugijos mane paragino kai kurie jau čia besisukiojantys asmenys, manau su laiku (kada sėkmingai įsipaišysiu į šią dvasingą organizaciją) jie išaiškės.

kalbėdamas apie savo svajonių motorinę dviratę transporto priemonę galiu pasakyti tiek, kad mano protą labai maloniai aptemdo migla ir sieloje jaučiu iš gelmių kylantį džiaugsmą ir geranorišką pavydą, kada matau tvarkingą street'ą neskubiai riedantį ir gurgiantį miesto gatvelėmis, arba kūnas įsitempia ir vaizdo matymo kampas, aka DOF'as, susiaurėja ir valiūkiškai laukiniškai agresyviai smegenis perlieja veiksmo banga, kada pagalvoju apie supermoto torque'o teikiamus onroad ir offroad malonumus.

mėgstų alų, mėgstu žvaižgdėtą dangų, mėgstu kelią, mėgstu lietų, mėgstu padangų, sankabos ir stabdžių kvapą, mėgstu susilieti su transporto priemone, mėgstu klausytis, mėgstu fotografuoti, mėgstu vasarą, mėgstu gražias ir teisingas formas, mėgstu ramybę, mėgstu gerus žmones, blogų nemėgstu.

tikiuosi sėkmingo bendradarbiavimo,
nuoširdžiai jūsų,
gero kelio,
M.

noriu būt toks kaip aš
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

labai daug raidziu. kaip kokiam almanache. gauni minusa. bet alu megsti... reiskia sveikas..

ir beje: pagamintas, ar is fabriko isridentas tais ten kazkelintais gudu sausio menesi?
Peace ДА!
nepykit
Kacergos extrymas

Post by nepykit »

alias wrote:...
mėgstų alų, mėgstu žvaižgdėtą dangų, mėgstu kelią, mėgstu lietų, mėgstu padangų, sankabos ir stabdžių kvapą, mėgstu susilieti su transporto priemone, mėgstu klausytis, mėgstu fotografuoti, mėgstu vasarą, mėgstu gražias ir teisingas formas, mėgstu ramybę, mėgstu gerus žmones, blogų nemėgstu.

nuoširdžiai jūsų,
gero kelio,
M.
uzdesiu pliusa uz lietuvybes naudojima ir siaip teisinga pirma posta (matosi, kad kazkas paprotino ir paaiskino grieztas taisykles)
vienzo welcome!

P.S. Apie zvaigzdeta dangu manau nerasi su kuo cia pabendrauti :D
P.P.S. O kas ten per susiliejimas su transporto priemone? :-k :D
nepykit, ne specas
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

nepykit wrote:P.P.S. O kas ten per susiliejimas su transporto priemone? :-k :D
:jerkit: ???
Peace ДА!
alias
Ganerio lankytojas

Post by alias »

pagamintas reiškia kad tyčia o ne netyčia! :D

noriu būt toks kaip aš
alias
Ganerio lankytojas

Post by alias »

Yvl wrote:
nepykit wrote:P.P.S. O kas ten per susiliejimas su transporto priemone? :-k :D
:jerkit: ???
kaip tava alaus bonka susilieja su matociklu - taip ir aš panašiai susilieju su dviračiu :D nu karočia glaudžiai ir saugiai bendradarbiaujam, tokia savotiška simbiozė - transporto priemonė veža mane o aš vežu ją.

nesakykite, prašau, kad nežinote, ką tai reiškia, ir nesate to patyrę!

noriu būt toks kaip aš
didzhej
Dievas

Post by didzhej »

=; speak with my hand coz head ain't lisining!
prisistatymas neidomus

didzhej
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Traktoristų kaNpelis užpelkijo, ežiukas priverstas svingeriauti su visokiais nekilmingais dviračiais. Vaikšto čia visokie nespalvoti (© mindaugas). Duosiu minusą.
Jei nesupratai už ką - duosiu dar :D
Atskirų vietų neryškinau - viską skaityti boldublia!
How does you do?
alias
Ganerio lankytojas

Post by alias »

El Traxo wrote:Traktoristų kaNpelis užpelkijo, ežiukas priverstas svingeriauti su visokiais nekilmingais dviračiais. Vaikšto čia visokie nespalvoti (© mindaugas). Duosiu minusą.
Jei nesupratai už ką - duosiu dar :D
Atskirų vietų neryškinau. Viską skaityti boldu!
supratau aš viską. jokios pagarbos motociklo giminės medžio įkūrėjui dviračiui :(

:D

noriu būt toks kaip aš
El Traxo
Rossis jam tarnauja

Post by El Traxo »

Nesuprataiblia!
How does you do?
Yvl
Dievas

Post by Yvl »

alias wrote:supratau aš viską. jokios pagarbos motociklo giminės medžio įkūrėjui dviračiui :(

:D
che tau tckd arba gedeminas (tik kad anas kur tai prapuolys yr) tiktu i pora.
Peace ДА!
alias
Ganerio lankytojas

Post by alias »

Yvl wrote: che tau tckd arba gedeminas (tik kad anas kur tai prapuolys yr) tiktu i pora.
tu čia manęs, prašyčiau, neporuok su visokiais gedeminais :roll:
aš todėl ir nutariau persėsti ant motociklo - bo mintį dviratį per Vilniaus kalnus darosi pernelyg sudėtinga, susenau visai :paraolimpas:

noriu būt toks kaip aš
storms
Dievo treneris

Post by storms »

alias wrote:(kas nemėgstat daug skaityti - tiem specialiai paboldinau esmines vietas)

labas vakaras gerbiamosios ir gerbiamieji,

pradėsiu nuo to, kad mėgstu alų, esu Martinas, pagamintas tūkstantis devyni šimtai aštuoniasdešimt trečiaisiais metais Sausio mėnesį, t.y. šiuo metu esu 25 metų amžiaus.

šiuo metu morališkai, fiziškai ir metafiziškai artėju prie A kategorijos teisių gavimo. labai nekantriai laukiu rytojaus vizito pas gydytoją, su viltimi gauti medicininę pažymą, kitaip instruktorius Jaroslavas nepraves man penkių akademinių valandų praktinio vairavimo pamokų.

prisijungti prie šiltos ir nuostabiai visokiai visokios jūsų draugijos mane paragino kai kurie jau čia besisukiojantys asmenys, manau su laiku (kada sėkmingai įsipaišysiu į šią dvasingą organizaciją) jie išaiškės.

kalbėdamas apie savo svajonių motorinę dviratę transporto priemonę galiu pasakyti tiek, kad mano protą labai maloniai aptemdo migla ir sieloje jaučiu iš gelmių kylantį džiaugsmą ir geranorišką pavydą, kada matau tvarkingą street'ą neskubiai riedantį ir gurgiantį miesto gatvelėmis, arba kūnas įsitempia ir vaizdo matymo kampas, aka DOF'as, susiaurėja ir valiūkiškai laukiniškai agresyviai smegenis perlieja veiksmo banga, kada pagalvoju apie supermoto torque'o teikiamus onroad ir offroad malonumus.

nuoširdžiai jūsų,
gero kelio,
M.
geriausias matytas prisistatymas
skaiciau tik bolda, bet patiko
+1
tckd
Dievas

Post by tckd »

Yvl wrote: che tau tckd arba gedeminas (tik kad anas kur tai prapuolys yr) tiktu i pora.
kaip dviratiniekas dviratininka paslovinu! :mp1:
tik tas vietas apie sunku, vilniaus kalnus, 25metu senatve tai istrink man is akiu!
less teeth, more tits.
Post Reply