As IN!!!Vito wrote:Kas liecia transportavima i artimiausias goNtkes Suomijoj, mano mintis tokia: jamam fura, sumetam ten kokia 10 mocu ir visus daiktus, darom skladke ir transportuojam pirmyn ir atgal. Fura kainuos kazkur apie 3000 Lt + keltas.
Patys metames i daugiavieti busika ir lekiam iki trasos. Preliminariai samata uz kelione kiekvienam gautusi po 500-600 lt + keltas + maistas + startinis mokestis + benzinas i mocus.
Motociklo veziojimas i varzybas
How do you get fast lap times? With ease.
o ash IN kandziulnyko teisemis!w919 wrote:As IN!!!Vito wrote:Kas liecia transportavima i artimiausias goNtkes Suomijoj, mano mintis tokia: jamam fura, sumetam ten kokia 10 mocu ir visus daiktus, darom skladke ir transportuojam pirmyn ir atgal. Fura kainuos kazkur apie 3000 Lt + keltas.
Patys metames i daugiavieti busika ir lekiam iki trasos. Preliminariai samata uz kelione kiekvienam gautusi po 500-600 lt + keltas + maistas + startinis mokestis + benzinas i mocus.
a tinka
kokios datos?Vito wrote:Kas liecia transportavima i artimiausias goNtkes Suomijoj, mano mintis tokia: jamam fura, sumetam ten kokia 10 mocu ir visus daiktus, darom skladke ir transportuojam pirmyn ir atgal. Fura kainuos kazkur apie 3000 Lt + keltas.
a vietu dar yra
?
Lenktynes 06.13-14 d.storms wrote:kokios datos?Vito wrote:Kas liecia transportavima i artimiausias goNtkes Suomijoj, mano mintis tokia: jamam fura, sumetam ten kokia 10 mocu ir visus daiktus, darom skladke ir transportuojam pirmyn ir atgal. Fura kainuos kazkur apie 3000 Lt + keltas.
a vietu dar yra
?
How do you get fast lap times? With ease.
Rasim.storms wrote:kokios datos?Vito wrote:Kas liecia transportavima i artimiausias goNtkes Suomijoj, mano mintis tokia: jamam fura, sumetam ten kokia 10 mocu ir visus daiktus, darom skladke ir transportuojam pirmyn ir atgal. Fura kainuos kazkur apie 3000 Lt + keltas.
a vietu dar yra
?
zinau kad paveluotai,bet tik sianden neta gavau,tai gi parasysiu del priekabos ar busiko,cia islandijoj chebra paeme nusipirko toki kaip arkliu treileriuka,padare sonuose atlenkiamus gultus,juos uzlenkia ir suvaro mocus,pas tuo treilerius buna prieki palikta vietos daug visokiam arkliu sudui balnam ir tt sienui dar jauciu
tai va jis yra kietu stogu gana aukstas ir palyginus lengvas,chebra taip i ginkes vazineja kaip zinia cia klimatas saltas tai jie turi maza dujini kaitintuva,siaip tiktai ziauriai gerai atrodo ir ju yra yvairiu dydziu..duociau jam pliusa.. 
kawasaki zx10r'"07