Reik podmogos apsisprendziant...
Parasyciau issamiau, bet nerasysiu.
Turejau Dominatoriu. Pradzioj patiko, po to ne.
Uz 5-6k siulau rinktis pagal grozi ir spalva. Bet kokiu atveju bus viedras, tad kodel nepasirinkus akiai mielesnio.
Jei endurinimo patirtis 0, gali but, kad po metu reikes pereit i kita specializacija, bo kaip zinia gero universalaus daikto ner.
Siulau rinktis Dominatoriu - storms paskatins pliusu uz Honda.
Turejau Dominatoriu. Pradzioj patiko, po to ne.
Uz 5-6k siulau rinktis pagal grozi ir spalva. Bet kokiu atveju bus viedras, tad kodel nepasirinkus akiai mielesnio.
Jei endurinimo patirtis 0, gali but, kad po metu reikes pereit i kita specializacija, bo kaip zinia gero universalaus daikto ner.
Siulau rinktis Dominatoriu - storms paskatins pliusu uz Honda.
Добро пожаловать нахуй
KLE??? Vien uz tokia minti reiktu banint!Mr.Haris wrote:Paaiskink kodel.didzhej wrote:...Arba Bergus. Arba Suzukius... arba dar ka nors, bet Dominatoriai ir KLE.. nu namas. nzn kur su tokiais vaziuot? alaus su vyrais i sodyba?
Zalias da esu ant to reikalo...
Tada vienareiksmiskai Dominatorius! Pajusk vienakaushio vibratoriaus jega! (torka)
Добро пожаловать нахуй
Ta as ir sakau - sunkus padla. Draiveris aisku galejo stovedamas vaziuot, gal butu prashokes... Anyway su juo toks ir vaziavimas - "Pravaziuosiu ar ne?". Su hardu cia butu "bus kaifo pralekt ar ne?", "Zjbs praskridau, patiko! Duokit dar!"El Traxo wrote:Kuris čia guldė Dominatorių ?
Добро пожаловать нахуй
-
Socrat
Aš važinėju KLR ir Haris maniškį bandė. Kadangi tai buvo pirmas motociklas, tai supratimo renkantis nebuvo, kas buvo parvežta, buvo gerai. Šiaip galiu pasakyt, kad važiuoju visur ir asfaltu ir žvyru ir miško keliukais, tai jo man pilnai pakako. Iki dzūkijos... Užsiknisau tampyt jį, ypač su mano paties svoriu, bei fiziniais duomenim..
Dabar galvoju pirkt dar vieną mocą, tai linkstu prie hardų, bet su jais jau asfaltu nepavažiuosi krosinėm padangom, vėl minusas.. Ir jei jis bus lengvesnis, tai aišku lengviau valdyt, nugriuvus lengviau atsikelt, bet va atviroj vietovėj, žvyru leidžiant virš 100km/h, manau labai jausis šoninis vėjas, nes jau ir su KLR neblogai jaučiasi.. Taigi apsisprendimas manau visų pirma turi būti pagal tai kur kas norės važiuot nusipirkęs. Toliau, kuo iš esmės skiriasi važiavimas hardais 250, 450, 650ccm?