ZX-10R 06-07 technine dalis

Motociklų konstrukcijos klausimai, remontas
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

Post by mindaugasa vol.2 »

kad zx10r stabdziai netike gonkem jau senokai faktas. is tiesu idomu is kur tas "guminis" jausmas, juk skystys nesispaudzia, kas ten gali amortizuoti.
bet rimta problema juk atsiranda tik uzkaitinus, tai gal bandyt spresti geresniu ausinimu. pvz. uzkaitimui turi itakos stabdziu disku kniedziu (prie vainiko) skaicius. per didesni plota (didesni skaiciu ar kniedziu diametra) stabdziu diskas atiduoda daugiau temperaturos vainikui.
tai ce is hondos ishskaiciau

paskum kaip rasiau ventiliuojami suportu cilindriukai zinoma yra motogp preorgatyve, bet pasiryzus paeksperimentuoti galima ir toki suburti.
kad skardeles nuo suportu nuemei, berods rasei?

gal reikia kaladeliu paieskoti, kurios dirba prie aukstesniu temperaturu a la karbonas/karbonas ar pan? su kokiom mynei Parnu?
cross cojones PC
Nauris
Apsiles raideris

Post by Nauris »

kaladeles as jau antri metainaudoju carbonines, skysciai geri, slangos galfer, Master cilindras Brembo(Yamaha R1 stock)

nu as blin dar uzkaitint noriu, reiks i trefke nulekt, bet as beveik isitikines, kad tas "amortizavimas" vyksta Tokico suportuose
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

nauri, prisiminiau!
kazkuriame zurnale buvo 07 metu visu litru palyginimas, tai honda, suzuki ir kawasaki (buvo atkreiptas demesys i tai) yra su identishkais tokico suportais! tik yamaha pagimde tuos 6 cilindriuku.
taigi. o tuo tarpu stabdziais skundziasi tik 10ninja.

edit ot: ryt atvesiu dalis ir t.t.
cross cojones PC
Nauris
Apsiles raideris

Post by Nauris »

mindaugasa vol.2 wrote:nauri, prisiminiau!
kazkuriame zurnale buvo 07 metu visu litru palyginimas, tai honda, suzuki ir kawasaki (buvo atkreiptas demesys i tai) yra su identishkais tokico suportais! tik yamaha pagimde tuos 6 cilindriuku.
taigi. o tuo tarpu stabdziais skundziasi tik 10ninja.

edit ot: ryt atvesiu dalis ir t.t.
uztatai, kad tik pas Kawa 4 kaladeles suporte, o Hondos ir Suzukio po 2, tad tie Tokico tikrai ne vienodi

p.s. atleksi, parodysiu gyvai
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

hmmmm, nu kad rase vienodi? nuotraukose bent jau isorishkai tikrai atrodo taip pat, gal kaladeliu tvirtinimas, kreipiancios tik?
nu bet tada biski skirtingi.
galiu duot hondos suportus pabandyt
ai, hondos diskai 320mm dar..

edit: hondos pats turi, pamirsau :)
cross cojones PC
Nauris
Apsiles raideris

Post by Nauris »

mindaugasa vol.2 wrote:hmmmm, nu kad rase vienodi? nuotraukose bent jau isorishkai tikrai atrodo taip pat, gal kaladeliu tvirtinimas, kreipiancios tik?
nu bet tada biski skirtingi.
galiu duot hondos suportus pabandyt
ai, hondos diskai 320mm dar..

edit: hondos pats turi, pamirsau :)
as jau surinkau su Nissinais, manau kad jie zymiai piktesni :D
Username
Dievas

Post by Username »

kawasaki marketingistai sako kad pas 08 modeli jie ten sutvarke pagerino stabdzius, etc. Testuose 99% atveju visur 08kawos stabdziai 1-oje vietoje pagal metrus ir atsiliepimus. Aisku cia viskas provokacyja , bet jeigu kur ebajuje papigei nupirkti tokius tai gal tiktu ant 06 modelio
Image
Nauris
Apsiles raideris

Post by Nauris »

Username wrote:kawasaki marketingistai sako kad pas 08 modeli jie ten sutvarke pagerino stabdzius, etc. Testuose 99% atveju visur 08kawos stabdziai 1-oje vietoje pagal metrus ir atsiliepimus. Aisku cia viskas provokacyja , bet jeigu kur ebajuje papigei nupirkti tokius tai gal tiktu ant 06 modelio
avo! matai, gal tikrai Tokicas buvo uzgribaves, ir suprojektavo naujus suportus... :-k idomu ar tiktu, nes pas tave dabar 310mm diskai, o iki 2008 Kawa leido 300mm visiem modeliams
Nauris
Apsiles raideris

Post by Nauris »

http://www.zxforums.com/forums/zx-10r-f ... -much.html

va ka Google ismete... permesk akim, nepatingek
Nauris
Apsiles raideris

Post by Nauris »

va radau, pastaciau butent tokius:

http://www.kawiforums.com/showthread.php?t=101578
motobiker
Ganerio lankytojas

Post by motobiker »

siaip tai man persasi mintis, kad cia vyksta procesai apie kuriuos mes dar nieko nezinom..galbut kazkokie komponentai nesiderina tarpusavyje..nes pvz,kol vazinejau su standartinem kaladelem ir dar nebuvau keites stabdziu skyscio - viskas buvo ok is pas mano suza...paskui pasikeiciau kaladeles i pusiau sintetines ,pasikeiciau skysti (isbandziau kokiu 4 rusiu ) ir ta pati liga isiveisus dabar mano mote.Isidesiu jauciu standartines kaladeles ir paziuresiu kas cia bus :-k
Username
Dievas

Post by Username »

motobiker wrote:siaip tai man persasi mintis, kad cia vyksta procesai apie kuriuos mes dar nieko nezinom..galbut kazkokie komponentai nesiderina tarpusavyje..nes pvz,kol vazinejau su standartinem kaladelem ir dar nebuvau keites stabdziu skyscio - viskas buvo ok is pas mano suza...paskui pasikeiciau kaladeles i pusiau sintetines ,pasikeiciau skysti (isbandziau kokiu 4 rusiu ) ir ta pati liga isiveisus dabar mano mote.Isidesiu jauciu standartines kaladeles ir paziuresiu kas cia bus :-k
Man irgi tokia mintis kilo, kad galbut "proceso metu" kazkas kazkur ne iki galo padaryta, sudeta, uzdeta, prisukta, prispausta, etc....? :roll:
Image
Nauris
Apsiles raideris

Post by Nauris »

Username wrote:
motobiker wrote:siaip tai man persasi mintis, kad cia vyksta procesai apie kuriuos mes dar nieko nezinom..galbut kazkokie komponentai nesiderina tarpusavyje..nes pvz,kol vazinejau su standartinem kaladelem ir dar nebuvau keites stabdziu skyscio - viskas buvo ok is pas mano suza...paskui pasikeiciau kaladeles i pusiau sintetines ,pasikeiciau skysti (isbandziau kokiu 4 rusiu ) ir ta pati liga isiveisus dabar mano mote.Isidesiu jauciu standartines kaladeles ir paziuresiu kas cia bus :-k
Man irgi tokia mintis kilo, kad galbut "proceso metu" kazkas kazkur ne iki galo padaryta, sudeta, uzdeta, prisukta, prispausta, etc....? :roll:

nu blin, Chebra, del darbu kokybes viskas ten gerai, ne pyrmas kartas...

o su ta zx10r sistema kazkas yra... Sendien Mindaugui rodziau stockine EU zx10r, jo paklauskit koie ispudziai vien paspaudinejus rankenele :)
mindaugasa vol.2
Dievo treneris

atsakau: gaidys. lyginu su vtr/sp. ir net rr'o geresne rankena. nz is kur tokia laisva eiga gali buti :-k
cross cojones PC
Username
Dievas

Post by Username »

o kaip zx6rr ?
Image
Post Reply