Naujiems MF nariams (prisistatymai)
labai ilgos ilgos nereikia, is esmes litro vs 600 skirtumas realiai pajauciamas tik judant is vietos (nuo shviesoforo) ir virsyjus 140km/hstorms wrote:skaitau su litru pro shestesotke pralekt galima tik ilgoj ilgoj tiesiojioj, ir tai su papildomom salygom.
todel kalu -, nes vaziuot reikia posukiuose!
Sveiki,
Esu naujas narys. Šiuo metu naudoju SUzuki GSX - R 600 '05. pagrindė maišausi varžybose C klasėje. Su salyga, kad patirties nedaug, bei silpni nervai bei finansai, važiuoju -1 ratu nei normalūs žmonės
Laisvalaikiu sėdžiu su mechaniku garaže ir bandome pagal galimybes pasiruošti sekančiom varžybom, bei karts nuo karto perlaužiam kokią Euro gėrio butelką.
Savo praktikoje esu naudojęs GSX-F 600, bei CBR900RR.
TIek žinių.
Esu naujas narys. Šiuo metu naudoju SUzuki GSX - R 600 '05. pagrindė maišausi varžybose C klasėje. Su salyga, kad patirties nedaug, bei silpni nervai bei finansai, važiuoju -1 ratu nei normalūs žmonės
Laisvalaikiu sėdžiu su mechaniku garaže ir bandome pagal galimybes pasiruošti sekančiom varžybom, bei karts nuo karto perlaužiam kokią Euro gėrio butelką.
TIek žinių.
Svarbu ne greitis, bet musių kiekis...
Skaitau belenkoks ziedininkas, net ir vaziuojantis ratu leciau yra welcome!Shtrych wrote:Sveiki,
TIek žinių.
Taigi welcome!
P.S. Beigi atzymiu uz tinkama pirma posta
nepykit, ne specas
pisu nepykitui - uz seilejimasi pamacius belenkoki brytvinykanepykit wrote:Skaitau belenkoks ziedininkas, net ir vaziuojantis ratu leciau yra welcome!Shtrych wrote:Sveiki,
TIek žinių.
Taigi welcome!![]()
P.S. Beigi atzymiu uz tinkama pirma posta
as sergu uz rokerius
Patikslintas perdavimas (galas +2, priekis -1 dantis) kyla iš gazo.El Traxo wrote:Nors ir panasonikas, bet mastysena teisinga. Papliusinu.
Iškart klausimas - ar kyla ant vienkės ir kada keisi į litrą.
Į litrą kolkas neplanuoju
dėkui už palaikymą.
Last edited by Shtrych on 03 Jun 2008, 09:25, edited 1 time in total.
Svarbu ne greitis, bet musių kiekis...