Matai, gyvuns nera zvynuotas, todel cia jo tokia iprasta reakcija i balta metalini pavirsiu ir sniokscianti vandeni is blizgancio galoArvis wrote:pervaziavai pries fotografuodamas ?obuolys wrote:avatare mano suniokas isdidziu pavadinimu GRANTAS (pikts gyvuns)
Naujiems MF nariams (prisistatymai)
kawasakiobuolys wrote:Gaisrininkas Vytautas (27m), Vilnius, dviracio-sudaracio dislokacijos vieta - pilaite. Sudaratis - kawasaki kx125, kadangi neturiu priekabos todel su juo ismakaluotos tik pilaites apylinkes (piskit uz tai minusa). Stazas - 200km miskeliais su minetu klynbirbiu (uz tai irgi duokit minusa). Nerukau, alaus neatsisakau.
pilaite
27
skambink varpais nes daznai aplankau Pilaite su KLXu +
less teeth, more tits.
- El Traxo
- Rossis jam tarnauja
Senas plikas traktoristas?dvarson wrote:Laba diena,
vardas Arūnas, miestas - Mažeikiai, moto - Drag Star 1100. Metų - 40, vedęs ir turiu vaikų, jaunystėje važinėjęs praktiškai su viskuo kas tuo laiku turėjo 2 ratus, savo turėjau CZ 350 6V. Kaip žmonės sako, nuo 40 vyrams prasideda kažkoks ten pereinamasis amžius, tai vėl prireikė moto, juo labiau esu praplikęs, ne kūdas, mergos nebežiūri, tai dabar bent į motociklą pažiūri ir kas ant jo sėdi. Rūkau, išgerti stengiuosi saikingai (ne visada pavyksta saikingai). Prisiregistravau, nes įdomu būtų paskaityti kas rašoma "gyvenimo būdo žurnale".
Dar pliusų duosiu, kai gyvenimo būdo žurnale galėsim pasiskaityti apie paties gyvenimo būdą ir patirtį
Ai dar išvesiu paralelę ir patvirtinsiu mindaugo mintį apie durniavimą, bo mano dragstarą irgi vyrukas nusipirko savo 40 metų jubiliejui
How does you do?
Sveiki!
Andrejus is Vilniaus, 21m., studzius, dirbu IT sferoje (aka nedirbu
), stazas - ~400km su kawa ER-6n (nei britva, nei litras, nei valit
)
Del visko, ka isvardinau, pliusu manau nenusipelniau
Andrejus is Vilniaus, 21m., studzius, dirbu IT sferoje (aka nedirbu
Last edited by dext on 17 Jun 2008, 11:01, edited 1 time in total.
A man patiko sita eilute "nei britva, nei litras, nei valit"dext wrote:Sveiki!
Andrejus is Vilniaus, 21m., studzius, dirbu IT sferoje (aka nedirbu), stazas - ~400km su kawa ER-6n (nei britva, nei litras, nei valit
)
Welcome! Dziugu, kad pagaliau ryzaisi prisistatyti
nepykit, ne specas
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
Buvo daug - liko mazaiRenaz wrote:A kiek naujoku, ir visi kol kas daugiau maziau teisingi. Arvydai, ka pasakysi? Apokalipse, ne?
nepykit, ne specas