OFF: reik marðrutizatoriaus
Jau kas kas.. o tu turetum zinot kiek metu duoda uz 'piktavaliska' prisijungima prie wireless kaimyno!tckd wrote:
kad voGt butu ka!
Tailando pvz. nepamoke?
Kaimynines europines valstybes pvz. nepamoke?
Nori sukurti precedenta ant lietuvos???
ACimenu kaip dabar zenka: no parking here *get your own wireless internet!
—
didzhej
didzhej
skaitau ir as turiu kartais kokio sudo kur nereik, o ismesti gaila. tai atiduociau zu mazai litu. taciau duotoju atveju neturiu to shudo kurio man reikia, del to ieskojau tokio sudo kur gal kam nereikia. ir t.t. ir pan...
o linija TEO, o kaimynams nuo neatmenamu laiku padalinta - ir visi draugiskai siubiam nesiskusdami...
o linija TEO, o kaimynams nuo neatmenamu laiku padalinta - ir visi draugiskai siubiam nesiskusdami...
didzhej wrote:a nu jokia cia gudrybe nupirkt.
va gaut, ypac jei kam nereikia yra pigiau.
as palaikyciau rashyda duotu metu, bet neturiu kaip.
man tokia filosofija prijamtina.
Last edited by Rashyd on 25 Jun 2008, 12:04, edited 1 time in total.
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
o tai kas te pas tave yra? kaimynu daugiau, bet jei anas yra ir parsrutizatorius tai galima uz jo deti svica ir atvesti i pasauli tukstanciu nauju vartotoju. Bet va sugalvojau, kad naudoju kartai varlesa, kai pavogiu nesiojamu konpu, tai skaitua reik su varlësu.
tai skaitau tada aciu.
P.S. Pripostinot, kaip kokios plepios bobutes kur reik kur nereik.
[quote="mindaugasa vol.2"]taible mano shudas netinka? taigi telekominis. ar kaimynu daugiau negu mano shudas veza?[/quote]
tai skaitau tada aciu.
P.S. Pripostinot, kaip kokios plepios bobutes kur reik kur nereik.
[quote="mindaugasa vol.2"]taible mano shudas netinka? taigi telekominis. ar kaimynu daugiau negu mano shudas veza?[/quote]
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris
- mindaugasa vol.2
- Dievo treneris